ok, eu nu mai zic nimic. dar te rog sa nu mai citezi postul de dinainte. se subintelege ca la el raspunzi...
B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Chestia este ca atata timp cat ambele produse despre care noi vorbim sunt chinezarii, nu sunt facute special pentru Halogen sau Xenon, pt ca pe orezarul ala nu-l intereseaza decat sa vinda produsul. Eu iti sugerez sa pui in lupele pe care tu vrei sa le cumperi bec halogen si imi vei da dreptate ca nu exista diferenta intr-e lupe.
Comment
-
halogenu de la phillips e o mare balarie vreti calitate, dati fratilor bani pe un set de lupe la 300 de euro, nu va certati in chinezarii..iar se ajunge la discutii gen aia cu barometru..toata lumea stie ceva, da nimeni nu vrea sa inteleaga nimic )
Ps:lupele de pe passat09 sunt facute in china, ca de altfel juma de masina..sigpic
Comment
-
chiar si cand aveam passat-ul adus de vanzare, tot cu loganu' ieseam pe strada.
APROPO, ARE CINEVA DE VANZARE ELERON PT LUNETA DAR DIN ABS?
Comment
-
....Xenonu de 35w 6000 k e ok pentru orice masina,atata timp cat ai farurile reglate bine...fie cu lupa,fie fara lupa, ...partea buna la lupe este ca nu mai imprestie lumina....dar in rest cred ca este acceiasi intensitate,recomanda xenon de 6000k face toti banii cu lupa sau fara
Comment
-
Am si eu o intrebare: este cineva care a facut down-pipe (a dat jos catalizatorul) la LOGAN de 1.5 euro 4?
Comment
-
@UZZY
Uite abia acum am reusit sa postez pozele cu toba de esapament si cu tips-ul. Scuze pt calitate, dar sunt facte cu telefonul.
Comment
-
Originally posted by Vladimir View PostCred ca la mine ai vazut ledurile in maciulia de la schimbator...eu sincer am lasat balta faza cu ledurile in maciulie asa cum ai vazut nu am mai incarcat cu nici un fel de plastic cifrele, a fost asa, o idee de moment care acum mi-a trecut. Oricum o voi schimba cu una de piele, posibil acelasi lucru si la volan care s-a mancat destul de rau.
ps: frumoasa rau masina,imi place.
Uite, am terminat cu nuca schimbatorului de viteze si cam asta a iesit:
Comment
-
Originally posted by TM80MAT View Postfrumoasa lucrarea cu maciulia .....cu ce ai umplut ? cum ai procedat ? ca din cate vad ii maciulia aia normala ....nu cea prestige cu capac metalic !
Pentru umplere, am folosit un pistol care topeste plastic transparent.
La umplere, am folosit un pistol care topeste plastic.
Comment
-
Originally posted by ToranagaSama View PostFoarte frumos schimbatorul. Cat te-a costat toata lucrarea?
* 40 RON pistolul si 10 batoane de plastic
* 3.5 RON banda de leduri
* O multime de nervi si draci.
Comment
Comment