tot mai frumos e loganusa te bucuri cat mai mult de ea.
B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by catalinxnr View Postcu siguranta, abia astept sa stau de vorba cu tine, de mult te asteptam sa intrii in club dar te-ai hotarat tarziu
nu m-am suparat, asta e .. este o masina mai puternica
Originally posted by cosmin83 View Posttot mai frumos e loganusa te bucuri cat mai mult de ea.
chestia este ca multi de aici, isi permit alte masini si mai scumpe si mai bune, dar le place logan-ul. unul dintr-e aceia sunt si eu. chestia este ca sunt destule logan-uri, dupa care se uita si pustii din bmw-uri si iti creste inima mai ales cand ai unul dintr-e acestea.
s-a finalizat si lucrarea cu ceasul pt turbo. dupa ce incarc filmuletul pe net v-a aparea si aici. sper ca in seara asta!
in sfarsit, am finalizat si lucrarea cu ceasul de turbo, iar rezultatul, il puteti vedea accesand link-ul urmator (in timpul filmarii se poate observa si interiorul masinii, pt a nu fi acuzat de fals)
http://www.youtube.com/watch?v=mlKSIxK0Vjw
Comment
-
pt toti cei care, cei care,... sunt interesati de montarea unui astfel de ceas, lasa-ti pm cu id vostru de mess. filmuletul este mai sus.
Comment
-
Eleron pe luneta, dar modelul simplu fara striatii si cred ca o colantare laterala tip cupa.
Comment
-
Nu te sparge la ochi plasma aia pe timp de noapte?
Ti-am trimis PM.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostNu te sparge la ochi plasma aia pe timp de noapte?
Ti-am trimis PM.
Comment
-
si, cam cine ar trebui sa le poarte?
Comment
-
E vorba si de stilul masinii.
Tu ai stopuri, faruri tuning, jantele lafel, nu arata ca unele "racing" nu o sa arate prea frumos cu dungi+ ca daca vrei sa arate masina cat mai bine cu dungi tre f lasata, roti cu talonu mic la cauciucuri, o evacuare galagioasa, etc, nu e vb de motorizare.
bafta cu masina.
Comment
-
Originally posted by DSL View Postsi, cam cine ar trebui sa le poarte?
vreo doi din pozele alea le`au dat jos ca deja se imbacsise de dungi peste tot.
dungile nu sunt o moda , sunt niste imitatii...
sper sa`ti fi schimbat acuma parerea si sa nu optezi pentru dungi ca sunt total pe dinafara la masina ta.
Comment
Comment