Oricum pe culoarea mea, nu stiu ce nuanta trebuia sa aleg ca sa nu iasa tiganie.
B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
>>>
Masinutza arata superb. Felicitari. Tinand cont ca si masina mea are aceeasi culoare ca a ta, eu am facut inca o modificare pe care ti-o recomand ... Niste arcuri sport ... arata mult mai bestial coborata ;)
Inca o data felicitari pentru masina.Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Originally posted by Nicosianu View PostMasinutza arata superb. Felicitari. Tinand cont ca si masina mea are aceeasi culoare ca a ta, eu am facut inca o modificare pe care ti-o recomand ... Niste arcuri sport ... arata mult mai bestial coborata ;)
Inca o data felicitari pentru masina.
Comment
-
Originally posted by AG 93 EDY View PostUn om de nota 100 la fel ca si Masina . Bafta la modificat !
Comment
-
pentru ideea face-liftul pe care-l va primi DSL-ul, ii multumesc XNR-ului care a facut urmatoarea chestie in photoshop. sper ca daca se va incalzi destul pina la 1 Aprilie sa se realizeze modificarea grilei.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Nicosianu View PostMasinutza arata superb. Felicitari. Tinand cont ca si masina mea are aceeasi culoare ca a ta, eu am facut inca o modificare pe care ti-o recomand ... Niste arcuri sport ... arata mult mai bestial coborata ;)
Inca o data felicitari pentru masina.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Disssel eu am suspensii sport pe masina de 2ani.Primele suspensii care erau lemn lemn, cu alea chiar nu se puteau merge.
Dar cu arcuri sport pe telescoape stock se poate merge fara probleme,vezi florin_dnf, alexutzu...
Eu am acu arcuri weitec taiate o spira si amortizoare intarite 25% si nu mi se par asa deranjante.Last edited by al!n; 3 March 2011, 00:19.
Comment
-
Originally posted by al!n View PostDisssel eu am suspensii sport pe masina de 2ani.Primele suspensii care erau lemn lemn, cu alea chiar nu se puteau merge.
Dar cu arcuri sport pe telescoape stock se poate merge fara probleme,vezi florin_dnf, alexutzu...
Eu am acu arcuri weitec taiate o spira si amortizoare intarite 25% si nu mi se par asa deranjante.
Comment
-
Parca ai fi singuru care ai pune arcuri sport pe telescoape stock.
Eu am zis cum consider eu, am fiecare face cum crede.
Pune-ti si arcuri si amortizoare sport atunci.Last edited by al!n; 3 March 2011, 00:29.
Comment
-
uite, yo zic ca este mai bine sa tai 3-3.5cm la amortizoare, scurtandu-i astfel cursa, si sa lasi arcul stoc la dimensiunea stoc. rezultatul va fi acela ca datorita comprimarii arcului stock acesta v-a exercita o forta de respingere mai mare decat o facea pina in taierea amortizorului, iar datorita cursei mai scurte a amortizorului, acesta nu mai loveste in prtea de jos distrugandu-l.
Comment
-
Stai ca nu inteleg...sa scurtezi amortizoarele si sa lasi arcurile stock?
Amortizoarele nu au nici o treaba cu gara la sol.
Eu am avut arcuri FK de alta masina care coborau 7cm pe amortizoare stock si nu imi batea amortizorul in capat dar erau arcurile f rigide si nu permitea sa se lase masina prea mult.
Comment
-
Originally posted by al!n View PostStai ca nu inteleg...sa scurtezi amortizoarele si sa lasi arcurile stock?
Amortizoarele nu au nici o treaba cu gara la sol.
Eu am avut arcuri FK de alta masina care coborau 7cm pe amortizoare stock si nu imi batea amortizorul in capat dar erau arcurile f rigide si nu permitea sa se lase masina prea mult.
o suspensie undeva intre soft si hard plus o garda coborata cu 3cm, pt ca astfel scurtezi cursa amortizorului, pt ca in momentul acela si arcul se comprima tot cu 3 cm fata de starea initiala.
Comment
-
domnu, da te ai gandit ca daca tai 3 cm din tija, la oala de sus s ar putea sa nu mai ajunga filetu sa prinzi oala de sus si sa nu mai strangi arcu? teoretic, nu obtii nimic, ca marea problema sunt arcurile, incredibil de moi, nu amortizoarele..in teorie suna bine, da pe sosea n o sa faci mare lucru asa...sigpic
Comment
Comment