Daca schimba ca la 1:01 din video asta http://www.youtube.com/watch?v=B8aBopVCA2M atunci n-ai ce sa astepti
B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
avea a 5 la 140 si ia dat a 2 ,si au sarit pinioanele din cutie))))
Comment
-
Cu limitarea la 7000rpm ajunge a2a pana la 100.
PE CEAS.In realitate nu stiu cat o fi.
Comment
-
da a 2 la 100 si cand io dai pe a 3 deja cred ca se duce undeva in 180,vorba lu un coleg de pe forum ,ar trebui elimitata treapta a 4 si a 5)
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Postleo tata...ai dat a doua dintr a cincea..sa fim seriosi...l oi fi devansat, da totusi, daca vii cu d astea, mi e greu sa te cred
Comment
-
Originally posted by DSL View Postnu mai omule, el doar a trecut pe langa mine si a desfacut geamul si mi-a aruncat o flegma pe parbriz, si cand l-am alergat a fugit ca copilu la tzara. Dar chestia asta, nu ramane asa. Ai degenerat-o aiurea, dintr-o simpla competie, a ajuns un scandal si stii prea bine ce era sa iasa si la jupiter city.
parca suntem colegi, sau asa ar trebui, eu credeam ca certurile sunt doar pe forum, nu si in realitate, pacat, mare pacat ca unii oameni se comporta asa
ps: dsl, lasa si tu razbunarea, sti vorba: "cel mai destept cedeaza"
ps 2: nu am zis ca dsl are dreptate (asta in cazul in care cineva intelege lucrul asta)Last edited by nicu_rcn; 27 June 2011, 19:51.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Mariusrs View Postda a 2 la 100 si cand io dai pe a 3 deja cred ca se duce undeva in 180,vorba lu un coleg de pe forum ,ar trebui elimitata treapta a 4 si a 5)
LA 7000rpm ai asa:
a1a-55
a2a-100
a3a-140
a4a-190
Scuze de offtopic DSL.
Comment
Comment