If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hmmm... cam multe laude pe aici, dar si filmuletele spun cate ceva din cate am vazut si nu par facaturi. Oricum, masina arata f.bine este simpla, fara fibra si tiganeli pe ea. Cred ca faci oarece senzatie cu ea pe oras. dar, placuta cu nr din fata? Apropo, LOW, LOW, LOW. si indiferent ce ar spune colegii, angel-urile sunt senzatie.
las=o la pamant.zici ca e cocotzata pe deal.pacat ca poti sa o lasi 3-4 cm.o sa fii super multumit.si vei putea circula pe orice drum.ai vazut ca eu nu prea am probl.ai masina intretinuta si aranjata finut ,ajut-o putin din arcuri sa fie fitza.si arata si tu toata masina in poze pt ca lumea e curioasa.
cum adica "nu prea ai avut probleme"?! vino in bucuresti sa treci o sina de tramvai, sa iei o groapa sau sa fi nevoit s-o parchezi urcata pe bordura.. si o sa vezi atunci aici ii dau dreptate lui DSL.
si fie vorba intre noi,voi ati inceput. nu cunosc partile dar si-a facut si omul topic sa-si prezinte masina si voi ati sarit ca hienele pe el. ca e diesel, ca e tractor...si cam la orice faceati misto. va deranjeaza asa tare?! nu mai intrati in topicul asta. am vazut ca sunt sute... cat despre diesel as vrea sa va vad de cate ori ajungeti la pompa si de cati bani alimentati..
si nici asta n-am inteles-o: ca de ce n-are numar... sunteti de la circulatie?! "joker" avea numere?! parca kys e nr.. lasati politia sa-si faca treaba ca nu scapa daca umbla fara numere. dar nu e un motiv de jignire. @ dsgn : cat despre tractor inalt., poate tu ai garaj la curte si strazi speciale,,,dar eu stiu sigur ca nu poti circula in mod normal cu masila lasata, prin bucuresti, fara s-o rupi si fara sa ai mereu barile sau spoilerele ciobite
Last edited by B997NDL; 7 October 2011, 02:16.
Reason: Automerged Doublepost
E ingrijita masina,felicitari dar din 3 pagini cate am citit ... ai numai "laude" ) fac o paranteza mica ... "farurile sau angelurile cum se zice .... nu imi plac de nici un fel :d ... parca e mai ridicata si decat aia stock (gen a mea) ... " si in rest,numai "buleli" ai facut la masina : numarul de pe fata e vai de el,luai un double-tape si il lipeai decat sa il gauresti...si parasolarul ala "street 4 nush ce..." inca umpic si deja erai Fast Five.In fine tu stii mai bine, e masina ta si investitia ta.Numai bine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment