If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut
In sfarsit m`am hotarat sa imi arat si eu ligheanu)Este un ambition din 2006...+ GPL pus acum 1 luna
Modificari in afara de ceasuri bord nu am momentan.... Vor urma: arcuri,remapare,toba... si pe parcurs multe altele
Spor la treaba si sa o stapinesti sanatos. Despre taiatul arcurilor, nu te sfatuiesc sa faci chestia asta, pt ca eu m-am ars. Am taiat cate o spira la toate arcurile fara sa umblu la amortizoare si in 2000 de km s-au bulit amortizoarele de pe fata (motor diesel). Am vazut la cineva amortizoarele taiate si arcurile lasate la dimensiunea normala si astfel arcul era mult mai comprimat datorita cursei mai mici a amortizorului dar era foarte rigida masina. Yo nu am mai facut la noile amortizoare aceasta modificare si astept sa ma mai relaxez cu cash-ul si imi voi lua suspenie reglabila.
Ceasurile sunt la fel ca ale mele, asa-i ca e incanta noaptea cand te uiti in ele?Felicitari pentru culoare , foarte frumos alb, ai grija sa fie mereu curata!!!!
Ceasurile sunt la fel ca ale mele, asa-i ca e incanta noaptea cand te uiti in ele?Felicitari pentru culoare , foarte frumos alb, ai grija sa fie mereu curata!!!!
da se vad frumos noapte dar m`am cam plictisit de ele) poate le voi face albe:-? Mersi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment