B 48 Xav

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am cumparat arcurile...le-am si montat Vogtland

M-am chinuit cam 4 ore ) dar am reusit.... antifurturi "bune" de la meridian:-j au ruginit si nu am mai putut sa desfac prezonu sa dau roata jos(chinuiala 1 ora)...L-am sunat pe Alex(cup) si am aflat ca pot sa schimb arcul si fara sa dau roata jos)...Pana la urma am reusit cu inca 2 baieti) Mersi Alexe:*
    Attached Files
    Last edited by sorin17; 13 February 2011, 22:44.

Comment

asa asa arata super

Comment

ce bine e sa nnu mai fiu printre singurii cu Vogtland pe forum. Ne inmultim .

Cum ti se par?
        sigpic

Comment

Originally posted by Mishu View Post
          asa asa arata super
          da arata bine dar e cam ridicata de spate spre deosebire de fata

Originally posted by iamagi View Post
          ce bine e sa nnu mai fiu printre singurii cu Vogtland pe forum. Ne inmultim .

Cum ti se par?
          Prima impresie: mai stabila,mai rigida la denivelari... si mai frumoasa) Se merita sa ii intaresc amortizoarele?sau sa cumpar sport?
          Last edited by sorin17; 13 February 2011, 22:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

taie din arcuri daca ti se pare ridicata

Comment

Originally posted by Mishu View Post
              taie din arcuri daca ti se pare ridicata
              asta chiar nu vreau sa fac)

Comment

frumoasa masina!arata mult mai bine cu noile arcuri.bafta in continuare la ceea ce tiai propus.
                sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgine…azi, 2012 a murit de foame.

Comment

Nu te lua dupa Mishu.

Nu taia din arcuri. Daca tai, o sa fie urat.
                  Nu ai nevoie de amortizoare sport. E bine asa cum o ai acum.
                  Daca e inalta de spate, pune pe cienva sa stea in spate si o sa vezi cum o sa fie dreapta apoi. Asa sunt ele gandite, mai moi putin pe spate.
                  sigpic

Comment

Arata bine acum, mi-ar fi placut sa vad Logan in 2 arcuri sport), eu am fost in 3 mai demult pentru cateva ore. Sa-i pui aliajele pe fata cand o fi si sa vopsesti ce-i negru la exterior in alb, va fi de efect!
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by iamagi View Post
                      Nu te lua dupa Mishu.

Nu taia din arcuri. Daca tai, o sa fie urat.
                      Nu ai nevoie de amortizoare sport. E bine asa cum o ai acum.
                      Daca e inalta de spate, pune pe cienva sa stea in spate si o sa vezi cum o sa fie dreapta apoi. Asa sunt ele gandite, mai moi putin pe spate.
                      Nu tai din arcuri iti dai seama... dar cu 2-3 pers in spate se cam lasa... oricum o sa-i intaresc amortizoarele Nu e foarte inalta pe spate dar nu este egala cu fata

Originally posted by aleXpeed View Post
                      Arata bine acum, mi-ar fi placut sa vad Logan in 2 arcuri sport), eu am fost in 3 mai demult pentru cateva ore. Sa-i pui aliajele pe fata cand o fi si sa vopsesti ce-i negru la exterior in alb, va fi de efect!
                      Daca nu te sunam chiar vedeai logan in 2 arcuri sport daor pe fata O sa-i pun aliajele in max 2 sapt.Acum urmeaza remaparea... apoi exteriorul...

Originally posted by b3lick View Post
                      frumoasa masina!arata mult mai bine cu noile arcuri.bafta in continuare la ceea ce tiai propus.
                      Mersi :P maine voi revenii cu poze pe timp de zi.
                      Last edited by sorin17; 13 February 2011, 23:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cat ti a lasat o dupa ce ai pus arcurile?ai pozitionat si bucsile?mai castigi si de acolo cred ca 0,5cm:-?
                        AdY_JmL_2015

Comment

Originally posted by icstrem_no1 View Post
                          cat ti a lasat o dupa ce ai pus arcurile?ai pozitionat si bucsile?mai castigi si de acolo cred ca 0,5cm:-?
                          Maine voi masura sa vad cat sa lasat... Weekendu viitor vine alex cup sa le repozitionam bucsile la ambele masini. Aveam 64 pe fata 66 pe spate... ar trebui sa am 61 pe fata 63 pe spate:-? Vad maine cat a coborat exact
                          Last edited by sorin17; 14 February 2011, 00:12.

Comment

si asa live,se cunosc cei 3 cm?e adevarat ca daca repozitionezi si bucsile mai cobori 0,5cm?intreb deoarece eu am niste eibach uri inca nemontate si nu stiu sigur cat mi o lasa 3 sau3,5...si sunt curios daca unu care nu prea se pricepe percepe ca e mai joasa decat una normala:-?
                            AdY_JmL_2015

Comment

Originally posted by icstrem_no1 View Post
                              si asa live,se cunosc cei 3 cm?e adevarat ca daca repozitionezi si bucsile mai cobori 0,5cm?intreb deoarece eu am niste eibach uri inca nemontate si nu stiu sigur cat mi o lasa 3 sau3,5...si sunt curios daca unu care nu prea se pricepe percepe ca e mai joasa decat una normala:-?

Da normal ca se cunoaste 3 cm...+ ca este mult mai stabila fata de stock. Nu stiu cat de adevarat este ca mai coboara 0.5cm la repozitionare.... Pai ce mai astepti monteaza-le...eu azi le-am cumparat azi le-am montat)

Am revenit cu masuratoarea... 61 cm pe fata.63 cm spate
                              Last edited by sorin17; 15 February 2011, 00:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am revenit cu poze pe lumina cu masina cat de cat low

Urmeaza:
                                repozitionarea bucsilor
                                vopsirea clantelor si a bandourilor in culoarea masinii
                                sa dau jos tipsu de la toba,poate si V-ul cromat din masca
                                Attached Files
                                Last edited by sorin17; 15 February 2011, 12:58.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google