Cu bad-boy-u ala ai mai castigat un far avans la 140 km/h fata de mine)), aerodinamica. Hai cu reparatia, sa fie albaa.
B 48 Xav
Collapse
X
-
-
-
o sa fie fitzaa dupa ce o sa iasa de la vopsit ...
Comment
-
Poveste lunga)....Un mos(Nebun) a trimis-o pe nepoatasa la magazin,sa luat 2 drogati de ea...mosu sa dus sa dea cu masina peste ei...a dat peste unu si celalalt fugise pe o strada...cand sa se duca dupa celalalt m-am nimerit chiar acolo... am incercat sa evit dar nu am mai avut unde sa-ma duc(stiu pare SF) )...
Vineri sper sa iasa masina din service.
Pe aceasta cale vreau sa le multumesc echipei Custom garage pentru badboy,clean...
MirCip: usile vor fi schimbate...
Dany DNY: Da abia asteptLast edited by sorin17; 29 June 2011, 10:38.
Comment
-
Si eu sper sa iasa bine...Usile sunt originale SH...sper sa nu se vada foarte mare diferenta de culoare.
Am facut si cateva poze cu masina in starea actuala...maine va intra la vopsit
Comment
-
nu voiai sa vinzi masina ? parca asa stiam :-??
in alta ordine de idei, arata super bad boy`ul...daca ai putea face si in fatza, ceva, gen fagure sau ceva de genu ar fi super bafta" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Comment
-
Gata si masina nu este 100% cum imi doresc,luni urmand sa se vopseasca capota barile bandourile si clantele.
Sunt multumit cum a iesit masina... Difera putin nuanta de culoare dar asta, vorba lu icstrem_no1 o data lovita numai iese ca inainte
Comment
Comment