B 48 Xav

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu bad-boy-u ala ai mai castigat un far avans la 140 km/h fata de mine)), aerodinamica. Hai cu reparatia, sa fie albaa.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Cine te-a arenjat ,asa frumos??
      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• e vina ta sau o faci pe asigurarea cuiva?oricum ar fi...pacat...nimeni n o mai face cum a fost ti o spun din proprie expierienta
        AdY_JmL_2015

Comment

• de ce sa nu iasa ca inainte ? schimba usile si indreapta aripile

Comment

• o sa fie fitzaa dupa ce o sa iasa de la vopsit ...
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Poveste lunga)....Un mos(Nebun) a trimis-o pe nepoatasa la magazin,sa luat 2 drogati de ea...mosu sa dus sa dea cu masina peste ei...a dat peste unu si celalalt fugise pe o strada...cand sa se duca dupa celalalt m-am nimerit chiar acolo... am incercat sa evit dar nu am mai avut unde sa-ma duc(stiu pare SF) )...

Vineri sper sa iasa masina din service.

Pe aceasta cale vreau sa le multumesc echipei Custom garage pentru badboy,clean...

MirCip: usile vor fi schimbate...

Dany DNY: Da abia astept
              Last edited by sorin17; 29 June 2011, 10:38.

Comment

• sper sa iasa asa cum trebe si asa cum iti doresti.mie unul de fiecare data dupa ce am reparat o in servis nu a mai iesit asa ca inainte...de la elementele de tabla neoriginala pana la vopsea care nu i de cea mai buna calitate...sper ca tu sa ai noroc,bft;)
                AdY_JmL_2015

Comment

• Si eu sper sa iasa bine...Usile sunt originale SH...sper sa nu se vada foarte mare diferenta de culoare.

Am facut si cateva poze cu masina in starea actuala...maine va intra la vopsit
                  Attached Files

Comment

• Era bine daca scoteai si bondurile
                    sigpic

Comment

• nu voiai sa vinzi masina ? parca asa stiam :-??

in alta ordine de idei, arata super bad boy`ul...daca ai putea face si in fatza, ceva, gen fagure sau ceva de genu ar fi super bafta
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Rey91: nu am scos bandourile pentru ca sunt destul prosti prin parcari...

Tudor: vroiam dar nu are rost...Grila fata asa va ramane,voi colanta in negru emblema dacia

Comment

• Iese bine.........doar un singur lucru... da mie capota sa o pun pe TiGaN....glumeam
                          sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• hai ma ca iese bine , hai cu ea inapoi pe strazi ca deabea i facuse bad boy`ul ... plm ti-a dato aiurea ...

Comment

• ...de l-a julit.

Iese bine ma!!
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Gata si masina nu este 100% cum imi doresc,luni urmand sa se vopseasca capota barile bandourile si clantele.

Sunt multumit cum a iesit masina... Difera putin nuanta de culoare dar asta, vorba lu icstrem_no1 o data lovita numai iese ca inainte
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google