B 48 Xav

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B 48 Xav

Salut
    In sfarsit m`am hotarat sa imi arat si eu ligheanu)Este un ambition din 2006...+ GPL pus acum 1 luna
    Modificari in afara de ceasuri bord nu am momentan.... Vor urma: arcuri,remapare,toba... si pe parcurs multe altele

Astept pareri de bine si de rau!
    Attached Files
    Last edited by sorin17; 9 February 2011, 23:15.

Spor la modificari, sa-i vopsesti si toate elementele negre in alb.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by aleXpeed View Post
      Spor la modificari, sa-i vopsesti si toate elementele negre in alb.
      Mersi Alex.O sa ii vopsesc doar bandourile laterale si clantele...barile le las asa..mai intra cate unu in mine ba in parcare ba pe strada....)

Comment

Salut ! Bine ai venit aici-isa si spor la tunareala :P te asteptam la intalniri
        sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
        Simply Stance

Comment

Salut grecu_28golan... mersi frumos Voi incerca sa vin vineri seara:P

Comment

Spor la treaba si sa o stapinesti sanatos. Despre taiatul arcurilor, nu te sfatuiesc sa faci chestia asta, pt ca eu m-am ars. Am taiat cate o spira la toate arcurile fara sa umblu la amortizoare si in 2000 de km s-au bulit amortizoarele de pe fata (motor diesel). Am vazut la cineva amortizoarele taiate si arcurile lasate la dimensiunea normala si astfel arcul era mult mai comprimat datorita cursei mai mici a amortizorului dar era foarte rigida masina. Yo nu am mai facut la noile amortizoare aceasta modificare si astept sa ma mai relaxez cu cash-ul si imi voi lua suspenie reglabila.
            sigpic
            http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

Salut DSL. Da cine a zis ca voi taia din arcuri? voi cumpara arcuri sport....Mersi de sfat

Comment

Eh,daca stai cu frica intra cate unu in tine nu faci nimic.
                Vopseste si barile ca nu o sa regreti.

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
                  Eh,daca stai cu frica intra cate unu in tine nu faci nimic.
                  Vopseste si barile ca nu o sa regreti.
                  nu e vorba de frica... o sa le fac si pe alea dar acum vreau arcuri,remapare...

Comment

Destul de murdara...Voi revenii in weekend cu poze cu masina curata
                    Attached Files
                    Last edited by sorin17; 10 February 2011, 11:13.

Comment

Ceasurile sunt la fel ca ale mele, asa-i ca e incanta noaptea cand te uiti in ele?Felicitari pentru culoare , foarte frumos alb, ai grija sa fie mereu curata!!!!
                      Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

Salut,daca il vopsesti in alb peste tot va arata mai bine,bafta la modificari
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Frumoasa masinuta.Pe fata ti-ai pus jante de tabla?Ai gume de iarna probabil pe ele.Sa ai bafta de ea.

Comment

Originally posted by alex.dinca91 View Post
                            Ceasurile sunt la fel ca ale mele, asa-i ca e incanta noaptea cand te uiti in ele?Felicitari pentru culoare , foarte frumos alb, ai grija sa fie mereu curata!!!!

da se vad frumos noapte dar m`am cam plictisit de ele) poate le voi face albe:-? Mersi

Originally posted by ionel89 View Post
                            Salut,daca il vopsesti in alb peste tot va arata mai bine,bafta la modificari
                            O sa vopsesc dar momentan am alte planuri(arcuri,toba,remapare) ....

Originally posted by Vlad24 View Post
                            Frumoasa masinuta.Pe fata ti-ai pus jante de tabla?Ai gume de iarna probabil pe ele.Sa ai bafta de ea.
                            Da am gume de iarna..intr-o saptamana le voi pune pe cele de vara:P
                            Last edited by sorin17; 10 February 2011, 20:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pune-i o folie si lipeste niste stripping prestije pe stalpi.O sa vezi ce frumos arata pe urma, asta asa...pentru inceput
                              Tinc fest !!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google