Ti ai pus doar arcuri fara amortizoare? Cum se simte?
B 48 Xav
Collapse
X
-
Originally posted by bigdan View PostTi ai pus doar arcuri fara amortizoare? Cum se simte?
Astept pareri!Last edited by sorin17; 18 February 2011, 12:33.
Comment
-
Tm80mat
Originally posted by bigdan View PostTi ai pus doar arcuri fara amortizoare? Cum se simte?
Originally posted by sorin17 View Postda mi-am pus doar arcurile...asta vorbeam cu tata mai devreme ca a fost plecat cu masina cu inca 2 persoane mai solide... si spunea ca la denivelari se balanseaza destul de rau ca si cand nu ar fi avut amortizoare deloc...Cand e doar o persoana in masina nu face asa...
Astept pareri!sigpic
Comment
-
Am colantat consola centrala in alb...dar nu prea imi place cum a iesit nu pot indeparta bulele de aer in totalitate...cred ca voi da jos colantul si o sa-l vopsesc
Comment
-
-
Originally posted by Mishu View Postmai incearca cu o spatula ceva poate reusesti sa elimini bulele de aer
daca nu incearca sa o recolantezi ca poate daca o vopsesti...si te razgandesti e mai greu s-o faci la loc
o sa mai incerc maine sa le indepartez...asta seara numai aveam rabdare ) Da la asta m-am gandit si eu ca daca o vreau gri inapoi imediat scap de colant:P
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostNu intari nimic....Daca tot faci o tiganeala, scurteaza tijele.
Nu avem drumuri pt amortizoare tari, si risti ca la prima curba serioasa cu ceva denivelari sa zbori.
Daca scurtez tijele nu o sa mai ai impresia ca esti in barca cand e masina mai incarcata?
Comment
-
Masina a primit roata de rezerva mica...sa numai ocupe atat spatiu in portbagaj ce-a normala Am pus-o pe masina sa vad cum se vede..dar mai trebuie umflata
Comment
-
Originally posted by gxg View PostCa sa elimini bulele incearca cu un feohn cu aer cald.nu stiu daca acum o sa mai reusesti, dar daca o mai colantezi odata in timp ce intinzi colantul dai si cu feohn-ul.Incet si cu rabdare iti iese sigur.
Comment
Comment