B 48 Xav

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ti ai pus doar arcuri fara amortizoare? Cum se simte?

Comment

Originally posted by bigdan View Post
      da mi-am pus doar arcurile...asta vorbeam cu tata mai devreme ca a fost plecat cu masina cu inca 2 persoane mai solide... si spunea ca la denivelari se balanseaza destul de rau ca si cand nu ar fi avut amortizoare deloc...Cand e doar o persoana in masina nu face asa...

Astept pareri!
      Last edited by sorin17; 18 February 2011, 12:33.

Comment

Tm80mat

Originally posted by bigdan View Post
        bigdan.....mama daca ai veni la intalniri ai stii mai multe .....si ai si vedea cum se simte fara amortizoare !

Originally posted by sorin17 View Post
        da mi-am pus doar arcurile...asta vorbeam cu tata mai devreme ca a fost plecat cu masina cu inca 2 persoane mai solide... si spunea ca la denivelari se balanseaza destul de rau ca si cand nu ar fi avut amortizoare deloc...Cand e doar o persoana in masina nu face asa...

Astept pareri!
        pai e si normal sa faca urat cand esti cu 3 ursuleti in masina ..... si plus tu ai Vogtland .....arcurile difera intre ele ....duritate ,raport de compresie , ce masa sunt facute sa suporte ...etc ..
        Last edited by TM80MAT; 18 February 2011, 12:58. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

Am colantat consola centrala in alb...dar nu prea imi place cum a iesit nu pot indeparta bulele de aer in totalitate...cred ca voi da jos colantul si o sa-l vopsesc
          Attached Files

Comment

Originally posted by TM80MAT View Post

pai e si normal sa faca urat cand esti cu 3 ursuleti in masina ..... si plus tu ai Vogtland .....arcurile difera intre ele ....duritate ,raport de compresie , ce masa sunt facute sa suporte ...etc ..

Sa-i intaresc amortizoarele?

Comment

mai incearca cu o spatula ceva poate reusesti sa elimini bulele de aer
              daca nu incearca sa o recolantezi ca poate daca o vopsesti...si te razgandesti e mai greu s-o faci la loc

Comment

Originally posted by Mishu View Post
                mai incearca cu o spatula ceva poate reusesti sa elimini bulele de aer
                daca nu incearca sa o recolantezi ca poate daca o vopsesti...si te razgandesti e mai greu s-o faci la loc

o sa mai incerc maine sa le indepartez...asta seara numai aveam rabdare ) Da la asta m-am gandit si eu ca daca o vreau gri inapoi imediat scap de colant:P

Comment

Nu intari nimic....Daca tot faci o tiganeala, scurteaza tijele.
                  Nu avem drumuri pt amortizoare tari, si risti ca la prima curba serioasa cu ceva denivelari sa zbori.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                    Nu intari nimic....Daca tot faci o tiganeala, scurteaza tijele.
                    Nu avem drumuri pt amortizoare tari, si risti ca la prima curba serioasa cu ceva denivelari sa zbori.
                    La asta ma gandeam si eu doar sa scurtez tijele...si duritatea sa fie stock sa nu fie prea rigida ca ma tata... mai merge si el din cand in cand cu masina :-@.

Daca scurtez tijele nu o sa mai ai impresia ca esti in barca cand e masina mai incarcata?

Comment

Azi am scurtat tijele si am intarit amortizoarele doar dupa spate sapt viitoare vor urma cele dupa fata.
                      Acum este ceva mai rigida si a pierdut acel balans la denivelari...sunt multumit
                      Last edited by sorin17; 21 February 2011, 23:29.

Comment

Masina a primit roata de rezerva mica...sa numai ocupe atat spatiu in portbagaj ce-a normala Am pus-o pe masina sa vad cum se vede..dar mai trebuie umflata
                        Attached Files

Comment

urata si mica mai e

Comment

Originally posted by Mishu View Post
                            urata si mica mai e
                            ) da dar numai ocupa deloc spatiu in portbagaj ca am pus-o lipita de bancheta.Am butelia de gaz pusa in locul rotii de rezerva

Comment

Ca sa elimini bulele incearca cu un feohn cu aer cald.nu stiu daca acum o sa mai reusesti, dar daca o mai colantezi odata in timp ce intinzi colantul dai si cu feohn-ul.Incet si cu rabdare iti iese sigur.
                              MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Originally posted by gxg View Post
                                Ca sa elimini bulele incearca cu un feohn cu aer cald.nu stiu daca acum o sa mai reusesti, dar daca o mai colantezi odata in timp ce intinzi colantul dai si cu feohn-ul.Incet si cu rabdare iti iese sigur.
                                I-am dat de la inceput cu feohn-ul...nu trebuie sa-l fac atunci pentru ca ma grabeam...dar asta e,graba strica treaba... am mai eliminat din bule cu un ac si feohn dar mai sunt cateva care nu se vad la prima vedere

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google