Gj I 8 D I N 1.5dcI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gj I 8 D I N 1.5dcI

Astept comentariile voastre ;)

pg[/IMG]

pune si tu niste detalii ale masinii
    din poze arata binisor

Comment

Da si tu mia multe detalii despre ce ai facut la masina. Si hai pe la intalniri ca nu te-am vazut niciodata

Comment

re

aceasta este masina mea ,logan 1.5 dcI laureate,70 cp,ca dotari:geamuri electrice fata,AC,servo directie,2 air bag ,oglinzi electrice.Imbunatatiri: Eleron portbagaj,jante KM,pleoape ,casetofon panasonic cq-c1465N, coada rechin ...

Comment

frumoasa masina!bine ai venit!imi place cum se vad becuri din faruri asa albastrejantele iar imi plac[desi n ai pus niste poze mai calumea]))pune unele mai noi ca astea s din 2009!iar ca imbunatatiri ai scris coada de rechin...rusinica!da o jos!numai bine
          AdY_JmL_2015

Comment

frumoasa,imi place culoarea masinei,bafta la modificari
            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

re

o sa pun poze noi in curand pt k mi s-a strikt camera

Comment

Nu mai scrie mirc ca iti iei avertisment

Comment

frumusica..simpla, dar jos codita de rechin, nu stiu de ce va place asa mult

nu te-ai gandit sa vopsesti si bandourile si toate elementele negre ? o suspensie pui ?

bafta
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                    frumusica..simpla, dar jos codita de rechin, nu stiu de ce va place asa mult

nu te-ai gandit sa vopsesti si bandourile si toate elementele negre ? o suspensie pui ?

bafta
                    nu m-am gandit sa vopsesc toate bandourile negre dar la o suspensie m-am gandit

Comment

Stiu masina,e intretinuta:Jos coada de rechin,si ce sa zic,cand ai bani usor usor le faci pe toate!
                      Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

culoare e bestiala Sa o stapanesti sanatos :P

Comment

Frumusica masina, ti-au spus colegii ce trebuie sa faci cu coada de rechin nu iti mai spun si eu. Sa o stapanesti sanatos. Pune si tu mai mult poze.
                          DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                          sigpic

Comment

Salut....,coada de rechin jos si eleronul nu mi se pare potrivit pt.logan...,in rest frumoasa,bafta la modificari...

Comment

Si mie imi place culoarea, in rest ce sa zic, spor la modificari cu bun gust.
                              Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google