daca vopsesc iarasi nu o sa mai iasa culoarea la fel .. usa dreapta fata am uitat sa zik a fost vopsita akum un an masina a fost sparta iar usa a trebuit inlocuita din balamale... a fost facuta in service special reparatia a costat 2200 ron si degeaba se vede diferenta .......
Submarinul Meu Albastru :D
Collapse
X
-
Frumos si intretinut submarinul ,bafta la modificari
Comment
-
va multumesc pentru aprecieri.. poi nu am folosit mare lucru am cumparat un spray argintiu am demontat elementele le-am degresat am dat cu niste diluant si am vopsit dar tie iti sugerez sa cumperi plastic primer si sa dai cu el inainte de vopsire deoarece tine vopseauta mai mult eu nu am dat si akum regret.... IMAG0361.jpg
IMAG0362.jpg
IMAG0372.jpg
IMAG0377.jpg
IMAG0370.jpg
Comment
-
Salut, bine ai venit in club! Spor la personalizat masina. Nu inteleg un lucru. De ii zici submarin? Nu esti multumit de ea?
Comment
-
DSL.. ms poi am vrut sa ii dau un nume mai amuzant de aceea... sunt multumit foarte multumit de masina nu ma intelege gresit ;) DaniD nu ma deranjeaza absolut delok cochilia de la vitezometru.. din potriva noaptea becurile din bord reflecta in ea si arata foarte bine !
baieti va rog ajutati-ma si pe mine daca va pricepeti... astazi siguranta de la usa dreapta fata a ramas blocata usa nu se mai deschide nici din cheie nici din telecomanda am incercat sa trag de ea in sus si nimik nu vrea sa iasa sub nicio forma... i s-a mai intamplat cuiva acest lucru ??
[QUOTE=remusdaniel;874505]DSL.. ms poi am vrut sa ii dau un nume mai amuzant de aceea... sunt multumit foarte multumit de masina nu ma intelege gresit ;) DaniD nu ma deranjeaza absolut delok cochilia de la vitezometru.. din potriva noaptea becurile din bord reflecta in ea si arata foarte bine !
Comment
-
Ms pentru poze,ma bate si pe mine gandul sa vopsesc cochilia, eu am bordul alb/albastru si se reflecta frumos in ea.
Incearca sa-ti montezi geamuri electrice,e o investitie buna si nu costa ff mult! Si asa, mai subtil, lipeste-i un stripping negru mat(tip prestije) pe stalpi,se schimba aspectul vizibilTinc fest!!
Comment
-
arata foarte bine....imi place in special cum da vitrima de la ceasuri vopsita in argintiu...cred ca o sa o fac si eu asa...si sunt de aceeas parere ca si ceilalti...da tuning-ul jos si daca nu cer prea mult...eu unu as scapa si de elementele cromate de pe bara fata.
Oricum bine ai venit in club!Si spor la modificari!Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
Comment