Submarinul Meu Albastru :D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Apreciez foarte mult faptul ca este o masina foarte ingrijita!Eventual ai putea renunta la stickerele de pe usi si ,zic eu, o alta "maciulie" la schimbator...ceva mai finut!Numai bine!

P.S. Culoarea este cea mai frumoasa din taota gama!
    Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

-kalimera, folie tip pretige am pe stalpi arata foarte bine;)
      -chellul, tuningul o sa il dau jos dar astept sa treaca crivatul asta ca e dezastru odata ce vine caldura o sa incep si eu mai multe modificari
      -alex91, multumesc pentru aprecieri am incercat sa dau jos acele stikere dar nu am reusit odata ce vine caldura am sa incerc cu niste apa calda asa mi s-a recomandat sa nu zgarii vopseaua ;)

Comment

[quote=........

Comment

Misto culoarea la submarin
          Cred ca o sa ma iau dupa tine si o sa vopsesc si eu elementele din bord
          sigpic
          !

Comment

daca are cineva folie pe masina, transparenta 50 % sa puna cateva poze ca vreau sa vad cum arata sau sa bage id asta panterax_ptx ;)

Comment

salutare tuturor , nu am mai postat de cateva saptamani pe aiki asa ca revin ... am mai facut cateva modificari loganelului meu > am pus paravanturi , multi zicea ca o sa am probleme dar deocamdata nimik , am dat jos tuningul de pe portbagaj , cateva stickere la exterior iar pe la interior am luat cateva mici accesorii , urmeaza in curand folie geamuri spate si remapare ,dupa o sa mai vad depinde de buget :d ..am pus si cateva poze ! IMAG0452.jpg

IMAG0460.jpg

IMAG0468.jpg

IMAG0469.jpg

IMAG0470.jpg

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google