If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Apreciez foarte mult faptul ca este o masina foarte ingrijita!Eventual ai putea renunta la stickerele de pe usi si ,zic eu, o alta "maciulie" la schimbator...ceva mai finut!Numai bine!
P.S. Culoarea este cea mai frumoasa din taota gama!
-kalimera, folie tip pretige am pe stalpi arata foarte bine;)
-chellul, tuningul o sa il dau jos dar astept sa treaca crivatul asta ca e dezastru odata ce vine caldura o sa incep si eu mai multe modificari
-alex91, multumesc pentru aprecieri am incercat sa dau jos acele stikere dar nu am reusit odata ce vine caldura am sa incerc cu niste apa calda asa mi s-a recomandat sa nu zgarii vopseaua ;)
salutare tuturor , nu am mai postat de cateva saptamani pe aiki asa ca revin ... am mai facut cateva modificari loganelului meu > am pus paravanturi , multi zicea ca o sa am probleme dar deocamdata nimik , am dat jos tuningul de pe portbagaj , cateva stickere la exterior iar pe la interior am luat cateva mici accesorii , urmeaza in curand folie geamuri spate si remapare ,dupa o sa mai vad depinde de buget :d ..am pus si cateva poze ! IMAG0452.jpg
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment