Un nou proiect - Dacia Logan F7P (1.8 16v)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ golanu se fac poze detaliate inainte de desfacere, manuale se gasesc si sper ca cei care au mai facut conversii cu motorul asta sa ne mai ajute cu un sfat la nevoie.

Cand ne apucam de instalatia electrica vom eticheta toate firele si toti senzorii.

@ amza sunt vechi stiute de ani de zile alea.
    Last edited by alessandro; 25 February 2013, 09:08.

Comment

• asa stiute ca spuneti chiar voi ca n-aveti habar ce ati demontat. macar faceti multe poze sa vedeti pe unde veneau piesele.

Comment

• Eu niciodata nu desfac ceva fara sa fiu mie in suta sigur ca il pun la loc exact cum era, dar tu nu ai de unde sa stii asta pentru ca tu inca folosesti "mecanici"

Hai sa terminam cu offtopicul, pentru ca nu ajuta la nimic.

Comment

• Bravo tamaie! Imi place ce vaz' aici.
          E bun de tot Bolidu' ,tine'l aproape.

Comment

• Radem glumim acuma,pune poze cu capacu de distributie,am impresia ca trebuie tiganit suportu ala la prinderea pe masina,facuta o flansa.
            sigpic

Comment

• sa vedem rezultatul final

Comment

• e mult de lucru. trebuie cautata prinderea de clio williams. ar trebui sa mearga, zic eu.

Comment

• Eu zic ca nu merge,loganu are 2 suruburi la prinderea pe masina la clio sunt 4 si difera distanta intr-e ele.
                  sigpic

Comment

• e mai usor sa dai gauri in caroserie decat in blocul motor sau chiuloasa. trebuie vazut cum l-a montat RacingCode, care are un motor foarte asemanator, din amintirile mele.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                      asa stiute ca spuneti chiar voi ca n-aveti habar ce ati demontat. macar faceti multe poze sa vedeti pe unde veneau piesele.
                      Mai bine il fac eu zdrente ..decat sa mai dau si bani sa il strice altu

Originally posted by CataFOF View Post
                      Bravo tamaie! Imi place ce vaz' aici.
                      E bun de tot Bolidu' ,tine'l aproape.
                      E un baiat de nota 10 ! Multumesc

Originally posted by GOLAN91 View Post
                      Radem glumim acuma,pune poze cu capacu de distributie,am impresia ca trebuie tiganit suportu ala la prinderea pe masina,facuta o flansa.
                      Arunca un ochi in poze ...i-a vezi e ceace trebuie

Originally posted by Edward_DK View Post
                      sa vedem rezultatul final
                      piesa importanta o am deja acuma maruntisuri si $$$$$$

Originally posted by razvanamza View Post
                      e mult de lucru. trebuie cautata prinderea de clio williams. ar trebui sa mearga, zic eu.
                      Originally posted by GOLAN91 View Post
                      Eu zic ca nu merge,loganu are 2 suruburi la prinderea pe masina la clio sunt 4 si difera distanta intr-e ele.
                      Originally posted by razvanamza View Post
                      e mai usor sa dai gauri in caroserie decat in blocul motor sau chiuloasa. trebuie vazut cum l-a montat RacingCode, care are un motor foarte asemanator, din amintirile mele.
                      Golanu are dreptate tamponul nu stiu inca ce distanta are intre gauri ..oricum inca nu m-am hotarat ce tampon imi iau
                      Razvane ca tot timpul iti dai prea mult silinta ....Nu am ce sa folosesc de la sistemul lui Sebastian RC ..el il are prins de cadru eu il voi prinde de partea de sus a lonjeronului ...Nu stiu ce motor are Sebastian stiu ca e de Volvo . Din ce stiu B18ft(1.7 turbo) impartea acelasi bloc cu F7p-ul ....dar si B18ft are tot aceiasi prindere de cadrul motor ........nu ma ajuta

Cine nu e greu de cap intelege din poze
                      Attached Files
                      Last edited by lau911; 25 February 2013, 18:19.
                      sigpic
                      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Pai e super,ai tot ce iti trebuie,eu am crezut ca iti da duar capacu metalic fara legatura dintr-e suporti,vad in poza si suportu de pe masina(de clio cred),ala nu se potriveste,ori il tiganim pala,ori vedem daca merge unu de DCI.
                        sigpic

Comment

• Tamponul de 16v / dci, i se potriveste pe caroserie dar nu vad cum i se potriveste pe suport...pe bratul dintre distributie si tampon

Comment

• La asta ma redeream,pe masina merge sigur nu stiu daca e compatibil cu bratu....
                            sigpic

Comment

• Sigur nu este compatibil, dar trebuie sa gasim cumva o adaptare.

La cutie pe JB3 ul de Clio 1, teoretic, intra suportul de Logan si prinderea pe lonjeron e bolt on.

Comment

• Aia sa fie ultima problema tamponul ala daca nu gasim ..punem un Profil patrat de lemn 12 pe 12 sprins la suruburi ( mai ti minte Golane ) ..ridical tu sa ii mai bag eu un lemn ....stai sa ma urc pe roata ......mai adu o roata )
                                Last edited by lau911; 25 February 2013, 19:01.
                                sigpic
                                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google