If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@ golanu se fac poze detaliate inainte de desfacere, manuale se gasesc si sper ca cei care au mai facut conversii cu motorul asta sa ne mai ajute cu un sfat la nevoie.
Cand ne apucam de instalatia electrica vom eticheta toate firele si toti senzorii.
@ amza sunt vechi stiute de ani de zile alea.
Last edited by alessandro; 25 February 2013, 09:08.
Eu niciodata nu desfac ceva fara sa fiu mie in suta sigur ca il pun la loc exact cum era, dar tu nu ai de unde sa stii asta pentru ca tu inca folosesti "mecanici"
Hai sa terminam cu offtopicul, pentru ca nu ajuta la nimic.
e mai usor sa dai gauri in caroserie decat in blocul motor sau chiuloasa. trebuie vazut cum l-a montat RacingCode, care are un motor foarte asemanator, din amintirile mele.
e mai usor sa dai gauri in caroserie decat in blocul motor sau chiuloasa. trebuie vazut cum l-a montat RacingCode, care are un motor foarte asemanator, din amintirile mele.
Golanu are dreptate tamponul nu stiu inca ce distanta are intre gauri ..oricum inca nu m-am hotarat ce tampon imi iau
Razvane ca tot timpul iti dai prea mult silinta ....Nu am ce sa folosesc de la sistemul lui Sebastian RC ..el il are prins de cadru eu il voi prinde de partea de sus a lonjeronului ...Nu stiu ce motor are Sebastian stiu ca e de Volvo . Din ce stiu B18ft(1.7 turbo) impartea acelasi bloc cu F7p-ul ....dar si B18ft are tot aceiasi prindere de cadrul motor ........nu ma ajuta
Pai e super,ai tot ce iti trebuie,eu am crezut ca iti da duar capacu metalic fara legatura dintr-e suporti,vad in poza si suportu de pe masina(de clio cred),ala nu se potriveste,ori il tiganim pala,ori vedem daca merge unu de DCI.
Aia sa fie ultima problema tamponul ala daca nu gasim ..punem un Profil patrat de lemn 12 pe 12 sprins la suruburi ( mai ti minte Golane ) ..ridical tu sa ii mai bag eu un lemn ....stai sa ma urc pe roata ......mai adu o roata )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment