uiluuuu iauzi gogomete ce zice sefu` de tarla )
Un nou proiect - Dacia Logan F7P (1.8 16v)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Este proiectul lui LAU 100%, eu doar il ajut cu ce stiu.
De vorbit "dulce" vobim cu totii...de dat sfaturi bune mai greu...asa ca are rost sa intreb pe aici daca are cine va sa ne dea schemele de la instalatia electrica de Renault 19 1.8 16v Cabriolet PH2 ?Last edited by alessandro; 1 March 2013, 15:44.
Comment
-
Originally posted by B-53-SDP View PostSpor la treaba si sigur va iesi ceva frumos la final.
Bafta !
Originally posted by dj_ionutz View Posthai ca s-a schimbat si vremea vine vara acum.
daca vrei prese pt arcuri te pot ajuta eu
Originally posted by RobertDH View PostSpor la treaba, o sa iasa ceva frumos !!!
Ai reusit sa adaptezi scaunele de Subaru pe Logan, ca ma bate si pe mine gandu sa cumpar un set.
EDIT: Acum am vazut in poze ca scanele sunt pe masina.
Pot sa cer cumva o poza de la interior cu scaunele? daca nu deranjez.
Originally posted by FloNZN View PostPlanetarele le poti lasa cele de logan, tin mult si bine, ale mele au aproape 300k si acum merg in continuare fara nici o problema. Suportul de la cutie lasa-l cel de logan, dar celalalt tre sa modifici putin gaurile din caroserie si te sfatuiesc sa il faci cel al motorului sa se potriveasca pe caroserie...
Originally posted by Cristi_Xp View Postasta e un proiect by Marxu ? Sper sa nu aiba aceeasi finalizare ca restul proiectelor tale ))Originally posted by geo_ultras View Postuiluuuu iauzi gogomete ce zice sefu` de tarla )sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Ajunde la ~ 2000e omologarea individuala(artizanala)... Defapt omologarea propriu-zisa costa 6-700 ron dar motorul nefiind montat pe Logan (adica nu se gaseste in lista de motorizari) trebuie supus unor teste de viteza maxima , reistenta , franare etc. si inspectate prinderile adaptarile... + ca motorul depaseste 75+75x40% Cp....I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Exista si alte moduri de a omologa motorul nu imi bat capul cu asa ceva acuma :P.. docamdata am un motor si un logan 1.4 ..mai e cale lungasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
Comment