If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu o sa alerege cine stie ce motorul asta nu prea are cuplu si nici cai + roti de 8 kg bucat si discuri de 7 kg ....o sa trga ca un 16v remapat
Multumesc tuturor
Planul pentru saptaman asta ploioasa ce vine :
-Dus cadrul motor la intarit
-Alta cutie logan/supernova modificata sa se potriveasca
-cumparat restul de piese
-curatat ce mai am de curatat pe la motor
Si cu putin noroc poate saptamna ce vine o pun pe roti si ramen doar instalatia electrica ,ce-a de racire si RESTU !
O poza cu ce visam acum 2 ani si pe vremea aia l-am facut virtual ...e amuzant faptul ca ieri am fost la cateva suruburi distanta sa il vad sus pe masina ...
bine ma baiatule....sincer ma mananca rau si pe mine sa fac CEVA dar deocamdata stagnez, multa bafta si mai da si tu un telefon la nevoie, daca nu ai minute da-mi un beep
Cu vipia care se anunta pe la Bucuresti...nu prea avem cand sa ne lucram si avem probleme din astea minore gen nu se potriveste cutia, trebuie sa combinam diverse cartere si cutii intra ele...dupa care nu se potriveste electromotorul, tamponul...chestii marunte
cutia de R19 jb3 are suporti pe cadrul si timoneria pe sub cadru , e vanduta de mult
O sa folosesc cutia de logan ori jh1 ori jh3 , am probat azi se potriveste
!!!!! Am nevoie de un sudor mig mag sau tig tag sau cum ii zice stie cineva ?
Azi 31 martie : eu si alessandro
hai in targ ..
hai i-a aia ....i-a aia
hai sa mesterim ceva
hai sa curatam volanta
hai sa si electromotorul
hai sa curatam motorul
hai pune cutia
hai sa punem si motorul sus
si tot asa ..rezultatul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment