If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan 4 ever:o sa incerc sa dau alea jos cu abt si tuning....dar sper sa nu ramana lipici....
Kalimera22:pe viitor as vrea un spoiler pe spate....tot de la pilot...cred,..acum sa vedem...multumesc pt aprecieri...:
Bun venit in club!
S-o stapanesti sanatos si fara incidente. Parerea mea, fara eleron pe usa de la portbagaj, iar decat kit-ul de fibra de la bilot, mai bine bara fata MCV si bara spate ph2. Scapa de sticker-e si colante. Oricum, nu trebuie sa tii cont de sugestiile mele, atata timp cat tie iti place. Hai cu ratele mai repede.
Gusturile, nu se discuta. Daca vei dori performanta, vei dori si o priza de aer mai mare in fata! Arunca o privire si la a mea. Click pe link-ul de sub poza de la semnatura.
Salut. Imi place masina, mie personal imi place bara fata de la Pilot. Masina e frumoasa. Ce nu imi plac mie personal sunt stickerele, briz-briz-urile si sigla Renault. Spor si bafta la modificari cu gust.
Numai bine!
Work is for people who don't have time to play golf
Bine ai venit la "pro&contra" gusturile nu se discuta,tu sa te simti bine in ea ... oricum se remarca printre multe stoc-uri. Spor la modificari in continuare.
Salut.
Kitul arata bine, e aliniat, nu vad vreo bucata rupta din bara ca ai dat in vreo bordura, dar prelungirea spate nu are ce cauta, eleronul la fel, si nici scrisul Logan pe spate.
Scoate prostiile alea de pe spate cu Tuning si nu stiu ce. La bord, du-te la un mester sa-ti faca sa se vada acele ca lumea si zona rosie de la 6000.
Bine ai venit la "pro&contra" gusturile nu se discuta,tu sa te simti bine in ea ... oricum se remarca printre multe stoc-uri. Spor la modificari in continuare.
mersi si bafta si tie in continuare
Last edited by kosmyn93; 25 February 2011, 00:00.
Reason: Automerged Doublepost
pfffffff......ai mult de lucru la masina
elron,prelungire,scrisuri desene etc...:|acu vorbind serios,tie chiar iti place elronu ala?:|
iti sugerez sa treci putin pe la thread-urile colegilor nostri,si sa vezi ce si cum au facut ei,si ai sa-ti dai singur cu seama ce e bine si ce nu la masina ta...bafta si sper ca nu te super de ce ti-am zis!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment