Loganu Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganu Meu

Salut sunt mai nou pe forum si m-am gandit sa va prezint Loganul meu.
    Este un Pereferance 1.4 MPi din 2008 primul proprietar si pana in prezent sunt f multumit de el,in cei 41000 km doar reviziile si benzina.
    Prea multe modificari nu am facut dar urmeaza,la dotarile standard am mai adaugat vopsea metalizata si proiectoare.
    Pana acum:
    - Folie geamuri
    - Izolatie fonica interior
    - izolatie portbagaj
    - aparatori noroi
    -tips evacuare
    -alarma
    -huse scaune
    -cotiera
    -inele aeratoare
    - Mp3 Kenwood + 2 difuzoare ovale pe spate
    - mici modificari / vopsiri in interior ( manere usi,ornamentul schimbator,ornametele de la inchidere,manere geamuri spate)
    - iluminat pedalier fata
    Mai urmeaza......
    Attached Files

Bun venit!Frumoasa masinuta.Bafta in continuare!
    https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

sal frumoasa masinuta,bafta in continuare,cati mai multi km fara probleme.

Comment

arata foarte bine masina... la izolatie fonica din interior se simte mult diferenta fata de cum era inainte , pe la viteze mari se mai aude zgomot tare inauntru ? numa bine

Comment

Frumoasa masina,bafta in continuare la modificari
          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Bine ai venit! succes la modificari

Comment

Foarte frumoasa masina.Izolatia ai facut-o doar la usi ,sau la tot interiorul?Cu ce ai izolat?

Comment

cum ai facut izolarea fonica?
                poate ai ceva poze ...

Comment

Bun venit.Frumoasa masinuta.Ai odorizante si la celelalte prize de aer ?

Comment

frumos ph2 , cu 2 parfumuri la aeratoare
                    sigpic #

Comment

bine ai venit , frumoasa masina.
                      multi km fara probleme.
                      sigpic

Comment

frumos loganu .....spor la tunareala ,si cati mai multi km fara probleme
                        ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

in primul rand bine ai venit printre loganisti frumoasa masina ta arata foarte bine cu geamurile negre .....treaba cu izolatia e o treaba buna;)

bafta la modificat
                          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Originally posted by remusdaniel View Post
                            arata foarte bine masina... la izolatie fonica din interior se simte mult diferenta fata de cum era inainte , pe la viteze mari se mai aude zgomot tare inauntru ? numa bine
                            e o diferenta fata de cum era inainte dar inca mai am un fluierat undeva pe la chederul de la geamul soferului doar la viteze mai mari,dar sa se incalzeasca si o sa vd ce e.

Originally posted by ioo_florin_el View Post
                            cum ai facut izolarea fonica?
                            poate ai ceva poze ...
                            sal, ms pt comment,momentan nu am poze insonorizarea am facut-o cu un prieten si la interior vechea metoda grund+antifon cauciucat+pasla antifonica de prin metro (nu am cumparat-o eu).
                            Iar la usi curatat de praf (e destul de mult depus) grund+antifon cauciucat si pasla.Ulterior am pus si silicon transparent pe marginea de la fata ca sa se fixeze mai bine sa nu mai faca zgomot dar o sa imi fie greu cand oi mai avea de desfacut(sper sa nu prea curand)

Mai nou am adaugat si renumitul cheder la capota provenind de la o batrana 1310 si o chestie la cei care mai au habar de mecanica sau au intampinat,se aude o vibratie,troncaneala merunta in partea dreapta de undeva din zona telescopului,sa fie rulmentul ala din flansa?a ti mai patit care-va?

Mai nou am adaugat si renumitul cheder la capota provenind de la o batrana 1310 si o chestie la cei care mai au habar de mecanica sau au intampinat,se aude o vibratie,troncaneala merunta in partea dreapta de undeva din zona telescopului,sa fie rulmentul ala din flansa?a ti mai patit care-va?
                            Last edited by Amatioaiei; 2 March 2011, 23:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ehehehe, hai cu modificarile! s-o stapinesti sanatos si fara probleme
                              sigpic
                              http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google