TOX-ul De Timisoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TOX-ul De Timisoara

Salutare tuturor,
    Va scriu si eu despre TOX-ul meu de timisoara care se plimba prin bucuresti.
    Este un Prestige 1.6 16v cu gaze.
    Masinuta are 75000 si se comporta foarte bine sunt foarte multumit de ea, a primit saptamana trecuta si distributia si chiar nu a fost scump adica 1100 de lei mi se pare ok.
    Ca si planuri de viitor sunt multe, primele care s-au realizat sunt jantele si arcuri.Am atasat cateva poze cu jantele si cu arcurile, dar mai dureaza ceva pana le primesc din germania.
    Si pe viitor cand mai strang ceva banuti urmeaza un sistem de franare mai bun si de asemenea se vor schimba axele cu came se speram ca prin mai va avea loc operatia pe cord .
    Attached Files

Salut,bine ai venit printr-e noi,spor la modificari,frumoasa masinuta

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

Bine ai venit! Ce arcuri vei pune pe masina? Ma bucur sa aud ca umbli la performante si tinuta de drum, spor la modificari!
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Salut,
        Arcurile vor fi Vogtland cu o coborare de 35mm, le-am luat din germania la un super pret adica 85 de euro.

Comment

frumoasa si ingrijita masina spor la modificari si jantele sunt super misto

Comment

16 v... frumoasa masina spor la modificari
            Cristi-VNC

Comment

Imi place masina,interiorul e reusit in special tapiteria scaunelor si fetele de usi sunt mult mai frumoase decat la modelele mai ieftine.
              Incearca o toba sau un tips ceva pentru ca teava asa simpla e cam urata!!
              Succes numai bine
              Tinc fest !!

Comment

frumoasa masina arata superr cu folii cum zicea si calimera punei un tips acolo la toba..........am mai vazut masini cu numarul sters dar nu stiu de ce??

Bafta la modificari
                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Frumoasa masina.Jantele sunt foarte frumoase si asorteaza la culoarea loganului tau.
                  PS:ce de plumbi are janta din ultima poza.

Comment

frumoasa masina...bafta la modificari..
                    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Imi place ca ai pus pe 1 loc siguranta, bravo. Jantele imi plac mult . Ce arcuri ti ai comandat ?
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Frumoasa masina,bafta la modificari
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

frumoasa masinuta,sa te bucuri cat mai mult de ea,cat te-a costat jantele sunt frumoase,de acuma incolo mare atentie la gropi.

Comment

ai cumparat arcurile dintr-un magazin german online? daca da...lasa adresa sa arunc si eu un ochi
                            sigpic

Comment

imi place ca lucrezi la siguranta si nu pui "uscatoare de rufe" si alte kitch-uri

imi place si culoarea , e apropiata cu a mea

si bineinteles, motorul

sa ai grija de ea ! bafta in ce iti propui !
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google