PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu-i aceiasi masina ) demonstreaza !!!
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• pai ala este 99 pss, tu esti 123 pss. in afara de faptul ca broasca a fost o data un harb comun masina utilitara nationala , asta verde sigur va fi de show.

Comment

• pina si nr difera
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• salutari de la Giurgiu
          arata demential masina sa o stapanesti sanatos
          asteptam pozele cu jantele

Comment

• sti ca cere folie si pe fata nu ?

Comment

• pai ori suntem ilegali ori nu mai suntem )))
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• stiu ca cere, dar stai sa iau RAR-ul azi, sa fiu cat mai stock, daca se mai poate , si dupa aia.....incalcam legea la greu

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                  am uitat sa va arat o mica diferenta
                  ala cu masina aia albastra ti-a furat numarul

Comment

• BAD NEWS : PiSSisica nu vrea sa treaca RARul la Bucuresti. Se pare ca e singura masina tunata din capitala si nu se admite sa treaca in starea actuala

Comment

• pe motiv ca....?:-O
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Pai si daca imprumuti niste bari si altele de la niste colegi? Sau din cauza culorii?

Comment

• urat ... bine ca stiu sa ma duc cu Albinutza Stock

ar trebui sa fie toata o culoare ..barile ar trebui sa fie verzi

Comment

• Pfoai... Tara tampita cu reguli tampite. Culoarea e motivul?
                            Succes si sunt sigur ca rezolvi tu si problema asta.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• din ce motiv au refuzat? imi pare rau sa aud asta si sper sa rezolvi curand pentru ca masina merita sa fie plimbata pe strazile patriei....imi place culoarea, sare imediat in ochi! spor, iti tin pumnii!

Comment

• " masina asta pentru ce a venit ? "
                                " pentru modificat culoarea in carte"
                                " dai barile jos, pragurile jos, pui semnalele la loc, pui incuietorile la loc, pui farurile si stopurile stock la loc, dai evacuarea dubla jos, pui capota stock, pui lampa numar la loc si dupa aia vii la noi. O zi buna "

Am ramas mut.....
                                Mi-am revenit, am incercat sa "stau de vorba" cu el, insa a refuzat suplimentul de la mine, asa ca am plecat de acolo, inainte sa apuce sa scrie "respins".

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google