PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fast , tu ai postat doar sa`i spui ca mai sunt si alti mesteri ?
    omu a dat un exemplu , clar poate mai sunt si altii cu talent.

Comment

• Clar sunt si altii, mai ales in vestul tarii (Arad, Timisoara). Aia pe acolo sunt mai umblati decat cei din est. Asadar, eu am dat exemplul unuia cu ochi buni pe care-l stiu. Sunt sigur ca daca cineva ii cere extensie de aripa cu buza verticala, la fel va proceda.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• bestiala masina. Ti-am vazut aseara masina parcata in Busteni. Mare grija, ca erau multi pe langa ea ș sa nu ti-o zgarie.
        Unde ai vopsit-o si cat ti-a luat?
        Bafta multa

Comment

• Originally posted by dsign View Post
          Eu cred ca cineva care are timp poate face asta in garaj... As da niste banuti pe aripi ca astea. Adica ar arata de o mie de ori mai bine decat tencuiala pe care o fac unii la ateliere de "tuning", bazandu-se numai pe ochi. Nu zic nu, sunt unii care chiar au mana si ochi (vezi Mihai), insa altii...
          Originally posted by FastFurious View Post
          Ai dreptate, dar vezi ca mai sunt si altii nu doar Mihai.
          Asa am crezut si eu,Radule,ca cei care s-au ocupat de masina mea , se pot ridica la nivelul lui Mihai,insa...sunt nevoit sa recunosc faptul ca Mihai este mult mai priceput decat restul.
          Dani, interesant articol.....ce sa zic,defilam cu ce avem loco

Originally posted by cristi34 View Post
          bestiala masina. Ti-am vazut aseara masina parcata in Busteni. Mare grija, ca erau multi pe langa ea ș sa nu ti-o zgarie.
          Unde ai vopsit-o si cat ti-a luat?
          Bafta multa
          Bantui pe valea prahovei .
          Proiectul verde a fost finalizat de MGS auto. Pretul nu conteaza in astfel de proiecte,mai ales daca esti multumit de ce iese din atelier

P.s. Maestre,da o pagina inapoi,sa vezi ultimele poze

Comment

• se pare ca pss-ul se apropie de concurenta
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Corect, defilam cu ce avem. Las´ ca vin vremuri bune si ne facem si pasaje. Poate le faci la mine, mai stii ?
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• NU vreau sa par nesimtit sau sa zic ca nu imi place masina(nu prea poti sa ii bagi sula in coaste omului, sunt banii lui), din contra imi place... Dar...exista un dar... aripile spate...nu prea au linie

Comment

• pai daca au zis cativa ca nu-s bune pasajele,acuma tre sa zici si uh ceva...
                  lasa domnu ca e bine si asa rau)
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Buna dimieata ,frumoasa masina .

Comment

• ai un vot de la mine, frumoasa masina, frumoasa culoarea, am fost cazat vis-a-vis de tine si am avut ocazia sa o admir. ;) bafta in continuare!
                      sigpic

Comment

• 4 voturi diferenta...wow

Comment

• A aparut un articol pe patru tuning,in care PiSSisica este pe prima pagina....
                          http://www.*******.ro/masini-tunate-...rin-10063.html

Comment

• Felicitari!! Ce bine ii sta pe prima pagina ;) ...

Comment

• Felicitari !!!
                              sigpic

Comment

• Foarte frumos articolul . Felicitari pentru reusita

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google