ai putea sa pui...
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Felicitari pentru locul ocupat inseamna ca nu am votat degeaba )
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View PostPnfule,tu ai ceva cu mine? Tot arunci sageti otravite catre mine si nu inteleg ironiile astea ieftine. Vorbesti de clone....cine le face,eu si Matheo? Cine trebuie sa le descopere,eu? Nu ma intereseaza acest concurs,cum de altfel am si declarat in momentul in care au inceput sa apara magariile.Originally posted by sorin_pss View PostEu sunt de vina pentru tot ce se intampla. Sa-mi fie rusine......Originally posted by sorin_pss View PostMultumesc celor care m-au votat !!!
Originally posted by sorin_pss View PostSalut XXXXXX
Loganul meu,PiSSisica verde, a aparut pe prima pagina pe patrutuningpunctro,iar pe loganclub,participa la best level 3,aici [url]http://www.loganclub.ro/forum/campionat_cel_mai_tare_exterior_level_3_editia_201 1-t35251.html%5b/url%5d
Nu se castiga niciun premiu material,insa vreau sa detronez bucurestiul.Sunt multe favoritisme inspre cei din Bucuresti si vreau sa ma lupt cu ei. Pentru asta,am nevoie de un mic coment si un vot castigator de la tine,asta daca iti place ce am putut schimba la acest loganProstii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
Nu inteleg anumite comentarii ... nu judeci omul , ar trebui judecata masina care a iesit cum a iesit ... iar despre arogante sa fim seriosi e plina comunitatea de "aere" si oameni care au uitat unde le era locul ...
On topic ..Felicitari PSS , eu tot vreau masina mai joasa !
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postdar vreau sa cred ca masina a castigat !
Comment
-
Sau spoilerul spate...
Ce frumos cand toti se cearta...nu va inteleg! Daca a castigat, de ce tot cautati sa impungeti??? A castigat si gata...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Da, dar cand participi la un concurs, trebuie s-o faci cu demnitate si fair-play. Si clar, s-a tras apa peste noi. URAT!
Comment
-
Originally posted by dsign View PostDa, dar cand participi la un concurs, trebuie s-o faci cu demnitate si fair-play. Si clar, s-a tras apa peste noi. URAT!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
@radu, nu stiu daca i-am jignit in felul asta pe colegii mei din club, mai ales pe cei cu care ma vad zi de zi.
Pentru un om cu grade pe umar, asta nu este un comportament si o atitudine corespunzatoare. Dar nah, acum nu-i putem lua capul pt niste vorbe spuse poate la suparare. Eu ma retrag, ca vad ca va place cocalareala.
Comment
Comment