PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai putea sa pui...
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Salutare domnu'! Te-am vazut aseara pe langa farmacia de la Iancului. Frumoasa rau masinuta ta verde. Atrage privirile de la toata lumea. Sa o stapanesti sanatos!

Comment

• Acolo sta parcata .E cel mai ferit loc din toata zona

Comment

• Esti cam la marginea intersectiei... Ai grija ca mai sunt prosti care intra pe straduta fara sa se uite!! Daca as fi in locul tau as incerca sa o las chiar pe trotuar langa farmacie... Mi se pare ca e mai sigur.

Comment

• Felicitari pentru locul ocupat inseamna ca nu am votat degeaba )
            http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
              Pnfule,tu ai ceva cu mine? Tot arunci sageti otravite catre mine si nu inteleg ironiile astea ieftine. Vorbesti de clone....cine le face,eu si Matheo? Cine trebuie sa le descopere,eu? Nu ma intereseaza acest concurs,cum de altfel am si declarat in momentul in care au inceput sa apara magariile.
              Originally posted by sorin_pss View Post
              Eu sunt de vina pentru tot ce se intampla. Sa-mi fie rusine......
              Multumesc celor care m-au votat !!!
              Mai sus ai un rezumat a replicilor tale, nevinovate si pline de respect...

Salut XXXXXX
              Loganul meu,PiSSisica verde, a aparut pe prima pagina pe patrutuningpunctro,iar pe loganclub,participa la best level 3,aici [url]http://www.loganclub.ro/forum/campionat_cel_mai_tare_exterior_level_3_editia_201 1-t35251.html%5b/url%5d
              Nu se castiga niciun premiu material,insa vreau sa detronez bucurestiul.Sunt multe favoritisme inspre cei din Bucuresti si vreau sa ma lupt cu ei. Pentru asta,am nevoie de un mic coment si un vot castigator de la tine,asta daca iti place ce am putut schimba la acest logan
              Bucuresti-ul iti multumeste pentru modul in care ai tras apa peste el...
              Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Nu inteleg anumite comentarii ... nu judeci omul , ar trebui judecata masina care a iesit cum a iesit ... iar despre arogante sa fim seriosi e plina comunitatea de "aere" si oameni care au uitat unde le era locul ...

On topic ..Felicitari PSS , eu tot vreau masina mai joasa !

Comment

• intr-adevar trebuie votat produsul finit. din punctul meu de vedere este o mare reusita modificarea acestui logan.

si un mesaj pentru pnf. : din cate stiu eu in trecut bucurestiul l-a cam indepartat pe sorin. asa ca ...
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• hai sa inchidem discutiile aici ... nu isi mai au rostul ... nu-l sustin pe sorin ,intr-un fel si pe mine m-a deranjat atitudinea lui ,dar vreau sa cred ca masina a castigat !

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                      dar vreau sa cred ca masina a castigat !
                      poate culoarea a castigat ....
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Sau spoilerul spate...
                        Ce frumos cand toti se cearta...nu va inteleg! Daca a castigat, de ce tot cautati sa impungeti??? A castigat si gata...
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Da, dar cand participi la un concurs, trebuie s-o faci cu demnitate si fair-play. Si clar, s-a tras apa peste noi. URAT!
                          _

sigpic

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                            Da, dar cand participi la un concurs, trebuie s-o faci cu demnitate si fair-play. Si clar, s-a tras apa peste noi. URAT!
                            "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face" ,recunosti asta???Poate acum "s-a intors roata".
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

• @FastFurious: In primul rand nu mai da quote la postul dinaintea ta si-n al doilea rand nu-mi dau seama la ce te referi ...

Ce mi-au placut cel mai mult au fost comentariile de pe *******, oricum felicitari pentru masina PSS.
                              sigpic

Comment

• @radu, nu stiu daca i-am jignit in felul asta pe colegii mei din club, mai ales pe cei cu care ma vad zi de zi.

Pentru un om cu grade pe umar, asta nu este un comportament si o atitudine corespunzatoare. Dar nah, acum nu-i putem lua capul pt niste vorbe spuse poate la suparare. Eu ma retrag, ca vad ca va place cocalareala.
                                _

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google