PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca nu ar fii avut chitul asta ar fii dat foarte bine cu jantele dar cum il are vorba lui distanta prea mare anvelopa/aripa

aleXpeed-- nu cred ca s-ar lasa asa de mult incat sa acopere distanta aia pe care el nu si-o doreste

poate daca cele de pe fata aveau alt ET ar fii dat foarte bine ceva mai in interior

Comment

Au ET 15 cumva? Eu am ET 30 si vin stas la aripi, nu-mi trebuie distantiere, nimic.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Jantele lui Sandu au et15. Maine ma duc sa probez FK-urile pe 17 ale lui SGM. Sper sa nu ma dezamageasca si astea. Daca nu,imi iau flanse/distantiere de 20mm pentru toate rotile si gata ....

Comment

arata frumos masina cu borbet t, pacat ca nu-ti place tie cum vin,wolfrace-urile le bagi la vanzare?

Comment

.....in curand mi se mai indeplineste un vis

Comment

evacuare dubla?
              sigpic

Comment

Domnu,cam murdara masina.Te-am vaz azi
                http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Frumoasa , frumoasa , in legatura cu jantele , doar sti ca o janta cu buza pare mai mica decat una fara , ca efect vizual asa da impresia , daca pui cauciuc cu 55 inaltime cred ca o sa arate ca un tractor , mai taie o spira la arcuri daca ai sport , daca nu altele pe 17" cu cauciuc pe 45.
                  Bafta i-mi place mult masina ta.
                  sigpicTransport marfa !

Comment

Originally posted by iamagi View Post
                    evacuare dubla?
                    vise, domnu`, vise
                    Originally posted by Mariusrs View Post
                    Domnu,cam murdara masina.Te-am vaz azi
                    inca am lipiciul de la autocolant pe capote, plus badboy si clean nefinisate, asa ca n=o spal curand

Originally posted by mary.bia66 View Post
                    Frumoasa , frumoasa , in legatura cu jantele , doar sti ca o janta cu buza pare mai mica decat una fara , ca efect vizual asa da impresia , daca pui cauciuc cu 55 inaltime cred ca o sa arate ca un tractor , mai taie o spira la arcuri daca ai sport , daca nu altele pe 17" cu cauciuc pe 45.
                    Bafta i-mi place mult masina ta.
                    va fi 215/45/16. Sper sa nu arate chiar ca un tractoras

Comment

Asa da domnul Sorin , si eu am tot garda de 45 , arata bine.
                      sigpicTransport marfa !

Comment

Frumoasa lucrarea dar speram sa nu vad traseul in unghiuri de 90 grade.Vroiam sa vad teava curbata acolo unde isi schimba directia, si plecarea din teava principala sa fie facuta in Y.Avand in vedere ca a 2 a teava pleca inainte de toba finala ,se poate sa ai un alt sunet.

Trebuie sa o vad live cum suna.

Spor la modificari si rezolva cu bara spate ca sa poti pune stopurile cu led.
                        real power..... diesel power by

Comment

frumosa lucrare nenea si eu abia astept sa o aud live sa vad cum se aude in interior

Comment

Cat te-a costat Sorine toata treaba cu evacuarea?
                            esti multumit de cum se aude? poate faci si tu un filmulet
                            sigpic

Comment

offf ..urat unghiul ala acolo ... iar nu ai dat un telefon ...din spate arata bine

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google