If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Mama mama Sorine, esti meserie, si pe mine ma bate gandul la un duster, aceeasi culoare, tot 4x2 !!! Sa ai parte de el si sa vii la poli sa dau si eu o tura cu el !!! Da se stie, tot PSS-ica ramane number 1 !!! Respect !!!
Vreau sa-i multumesc lui Augustin pentru ca m-a ajutat sa nu arunc banii pe un duster second, folosit de cei de la Mioveni pe post de cobai. Am mai vazut inca vreo 4 masini second, insa nu se merita sa dau 11-12k pe un second , chiar daca erau 4x4.
Acum plec sa-mi duc sotia la serviciu,asa ca ...feriti-va din calea bolidului .
Victoras, iti voi da dusterul o tura, cu siguranta, insa in weekenduri noi vom fi la pensiune, la Sinaia, asa ca programeaza-te in timpul saptamanii
Alex, ma mai gandesc daca fac si dusterul verde
Cosmin, am dat comanda de harcuri h&r , din care voi taia 3 spire
Salut Sorin.
Cu multa placere...de aceea suntem pe forum,sa ne ajutam cand putem.......si alta data,daca te pot ajuta [si-mi sta-n putere]cu mare placere
Numai bine.
ps:Sa-l plimbi cu placere
super tare....dimineata au trecut astia pe mihai bravu cu plugurile si au ingropat toate masinile parcate. Aveam dusterul parcat cu spatele in strada, abia daca se mai vedea. Va spun sincer ca am dat zapada doar de pe geamuri. Am iesit lejer , calcand totul in picioare . Super tare Adio lopata
IN QUESTO FILMATO I LABORATORI DI SOUND MACHINE DAIRAGO PRESENTANO UN INTERVENTO SU DACIA DUSTER ORIGINARIAMENTE NON CORREDATA DI SISTEMA DI NAVIGAZIONE.PER ...
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Sorin spune ca....mai mult de o statie cb,sa ma scutesc niste banuti,dusterul nu va mai primi altceva
Fondurile se redirectioneaza DOAR pentru PiSSisica !!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment