Nu Alex. Nu am nici timp, nici bani, momentan, pentru a ma ocupa de PiSSisica. De aceea am scos la vanzare kitul de la K&N ...
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
wow, ai pus ceva suflet... si rezultatul e unul dintre cele mai frumoase logane.
Felicitari !
p.s. - ma ''dau'' foarte des pe brasov - bucuresti dar n-am avut norocul s-o vad ''live''...
si inca ceva, n-am cum sa citesc chiar totate postarile, te-as ruga mult da-mi un numar de post unde sa ma uit la ce ai umblat pe la motor. multumesc. bafta !
Comment
-
he he asta a fost tare !)))))) las' ca mai rasfoiesc eu unpic, da' sa stii ca daca nu gasesc apelez iar la tine !!
drumuri bune, bafta !
Comment
-
am vazut si eu ieri pss-ul live..superb..no coment..sunt cazat la hotel ioana putin mai sus de tine..felicitari pentru logan si 2 pozici facute in grabaMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postam vazut si eu ieri pss-ul live..superb..no coment..sunt cazat la hotel ioana putin mai sus de tine..felicitari pentru logan si 2 pozici facute in graba
Originally posted by FANE_CLK View Postpoti urca pe bordura aia?
Originally posted by razvanamza View Postda, e mai mica bordura pe podul ala. aia apropo e parcare oficiala Logan Club
Originally posted by eugenio_23 View PostEu am avut ocazia (impreuna cu fiul meu care apropo,este mare fan PSS!!!)sa vad FRUMOASA la semafor(unul langa celalalt!!!)la Pta Victoriei ! Tare,tare masinutza !: Drool3:
Comment
-
eram dator lui Razvan_005 cu poze si impresii despre covorasele facute cadou. Parca sunt de acolo, vin perfect, iar contrastul este bestial.Iti multumesc inca o data pentru cadou.
p.s. in curand, o mare mare surpriza (incep si eu ca Radu-FastFurious )
Comment
-
Comment