PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu am mai putut sa tin in mine
    ma bucur ca iti place cum da nenea

Comment

• ai facut o alegere buna...felicitari
      "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Alegerea jantelor a fost facuta, imi ramane sa gasesc cauciucuri acum. Daca stiti pe cineva sau poate aveti vreun depozit de cauciucuri sh prin zona...caut 2x 215/45/16 pt fata si 2x 225/45/16pt spate.
        Sunt dimensiuni care apar si dispar repede

Comment

• De ce pui dimensiuni diferite?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• salut! am vazut postul tau la cafeneaua noastra...o sa dau maine un telefon sa intreb...e un depozit undeva in baicoi...daca au dimensiunile dorite de tine, te anunt..numai bine!

Comment

• daca gaseste cry`u ceva sa se potriveasca ma ofer eu sa merg sa le vad in ce stare sunt

Comment

• Multumesc mult baieti.
                Azi am batut Bucurestiul in lat ; de maine,il bat in lung si trag sperante de la Ploiesti si Calarasi. Nu mai rezist cu jantele in portbagaj. Azi mi-am luat prezoane ,inele de centrare si am indreptat o janta care era putin lovita.
                Sper sa o cracanez cat mai repede : D

Comment

• sorine numai sta cu jantele in portbagaj, agata-le la oglinda ca cica asa e cool )))))))))

Comment

• am sunat azi..dar nu mi-a raspuns nimeni...am vorbit cu mishu si a zis ca se duce el sa vada...225.45.16 am vazut ceva p'acolo...215 nu...si 205 sigur are ca am cumparat eu 2...imi apre rau ca nu am putut sa te ajut mai mult

Comment

• la cererea domnului sorin_pss am realizat un vt:
                      -prima poza e cea originala
                      -la cea de a doua poza care este modificata nu am stiu cum sa umplu spatiu de deasupra numarului asa ca am "lipit un sticker" cu logan club
                      DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                      sigpic

Comment

• si pozele.
                        Attached Files
                        DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                        sigpic

Comment

• @goofiy, multumesc mult. Cred ca se apropie de adevar cu ceea ce-mi doresc eu
                          @60cry- am vb azi cu mishu, n-a gasit nimic . Ziua de azi a fost cu ghinion si pt cautarile in Buc, Ploiesti si Calarasi.Multumesc Cry, Mishu, LaurZCL,Kostache. Trebuie sa pice ceva, de undeva

Comment

• Incearca aici, s-ar putea sa aiba si montajul inclus asa ca s-ar putea sa merite drumul.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• acolo n-am gasit deloc doar 205/45/16.....225/55/16....si 215/55/16 parca
                              in rest...ba mai mari...ba mai mici
                              o sa merg zilele astea....sa caut pentru citroen...si poate poate gasesc ceva...

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                                asta am spus si eu
                                Si ,pentru asta, am apelat la ghetto tunning, iar diseara PiSSisica va avea un nou look.Am sa o retusez si am sa o pregatesc de o vopsire totala.
                                Cateva din variante, la care am sa ma gandesc muuuuult.Multumesc Tudor pt VT, iar daca poti, mai incearca alte combinatii de culori si urca-le aici, sa putem alege impreuna noua culoare
                                foto 11 mi-ar place mie . wow !!!
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google