frumos sorine ,arata misto, dar bara spate ar merge putin modificata? ca in foto mai jos ? intreb doar :P
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tudor,poza asta e facuta special pentru tine,pentru un VT Poate lucrezi putin la ea,pe rotund la tipsuri ,anulat gaura carlig sau alte idei bune pentru ca vreau sa schimb ceva la ea.
Am sa fac un filmulet cu sunetul bestial scos de aceasta evacuare in L .
Comment
-
Sal unde ai facut lucrarea?Ca poate imi poate rezolva si mie o problema....astept Pm ms
Comment
-
am incercat ceva ceva, sper sa iti placa, mi mi-ar place in ordinea asta 2.1.3" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Ai folosit con, "Y" sau e direct "T"?Nu prea se vede bine in poze eu am cu con dar la vara trebuie sa ii fac o mica modificare ca sa scoata 100% egal pe ambele tobe.Attached Files
Comment
-
iamagi, nu inteleg care linii :-?
LE: astea ? adica asa?Attached FilesLast edited by Tudor; 17 March 2011, 22:36." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Comment
-
Acum am vazut mai bine e un "T' la imbinare,nu cred ca o sa iti scoata la fel pe ambele.Pe partea dreapta nu pui finala?
Comment
-
Nu pun finala pe dreapta. Nu ma deranjeaza ca nu scoate la fel pe ambele parti,pentru ca mi-am dorit ca bara spate sa arate asa cum a fost proiectata,cu doua tevi stg - dr. Putea sa fie si nefunctionala,numai sa nu astup gaura din dreapta,inutila pana acum. Cu ocazia asta,am obtinut si un frumos sound,si un design cu totul schimbat
Comment
Comment