PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MULTUMESC BOGDAN pentru pont. Am gasit acolo 2 oameni minunati care m-au rabdat o zi intreaga. Apropo,tot acolo mi-am rezovat si deschiderea capotei,mult mai usor acum,dupa badboy.

Comment

• ma bucur ca am putut fi de folos si o voi face ori de cate ori pot

Comment

• dupa cum am promis, 2 mici fimulete, cu sunetul din exterior si din interior. Nu sunt asa reusite, m-am apropiat cam mult cu telefonul de tevi . Adi-BAC poate descrie senzatia traita

Comment

• Hmmm. Suna ca in perioada cand detineam o toba sport, dar dupa un drum de 400km am renuntat la ea deoarece doream liniste.

Pot spune ca se aude bine, si ca a meritat sa astept descarcarea filmului.
          Studiaza consumul acum .......vezi daca creste nitel.

Spor in urmatoarele planuri......adica modificarea barii spate..... banuiesc.
          real power..... diesel power by

Comment

• s-ar putea ceva cuplu suplimentar pe ture joase/pierdere pe turele mari.

Comment

• Pe bune, in interior se aude exact cum se aude la 1.4 doar cu filtru sport din targ si tubulatura pilot (e pe utube).

Mai am de asteptat 40 de minute pentru sunetul din exterior
              sigpic

Comment

• tot astazi, PiSSisica a primit jante pe 16", 9j, et 15. Inca sunt in dilema sau trilema, cu ce anvelope sa pun, tinand cont de kitul asta care deja se taraste pe jos. Am nenumarate variante pe hartie : 205/45, 215/45, 215/50. Combinate cate doua sau toate patru. Ufffff. Ce ar da mai bine?

Comment

• calculator anvelope - proline solutions...pe google...gasesti acolo solutia la dilema ta...
                  hai ca nu-i greu, spor la treaba
                  "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• multumesc @emylogan, am rezolvat trilema, pica 215/50, ramane doar dilema acum . 205/45 sau 215/45

Comment

• uite ca iti rezolv eu problema si anume
                      pune 225/45 R16 sa vezi ce bine da
                      in legatura cu sunetul se aude fff frumos zici ca este toba sport dar ceva mai finut se aude super bine mai ales in interior ca nu este asa deranjant la urechiuse iar in exterior ce sa mai vb bine rau spor la ce ti-ai propus in continuare si hai odata cu jantele
                      Last edited by Ady-bac; 19 March 2011, 13:17.

Comment

• multumesc turnatorule !!!!!!!
                        deci, am rezolvat si dilema cu ajutorul prietenului meu ADI-BAC, adica PiSSisica va avea pe fata 215.45.16 , iar pe spate 225.45.16. O proba cu 225 pe spate......
                        Attached Files

Comment

• ce cracanata e acu`

Comment

• Da,arata f frumos,dar cred ca ti.ai dat si tu seama ca o sa.ti atinga...

Comment

• mariusica, ce sa-mi atinga,a?
                              am montat de proba pe spate 225 si am plecat cu masina.Am urcat unul in masina si unul in portbagaj...nu atinge nicaieri. Uita-te la poza doi cat e distanta pana la aripa...

Comment

• misto loganu cu body kitul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google