PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoasa rau cu jantele noi, o culoare la toata masina si gata cred eu

Comment

• Poze vor mai fi, si centru spate, si lateral, din toate pozitiili
      Multumesc pentru aprecieri, baieti. Masina este under construction; exteriorul trag sa fie gata pana la nationala din iulie. Pana atuntci, punem chit si fibra pe ea .
      Azi am scimbat placutele de frana, cu ajutorul lui Adi_bac. Am pus ferodo premiere, luate de la daciashop. Urmeaza drum la ghetto si...vopseaua.

Comment

• Vin destul de oke jantele.
        Sa le invarti sanatos !

Comment

• cat te-a dus toata treaba cu tobele, ma refer la finale si unde se imbina ele

Comment

• @Catalin, multam mult
            @hmv, ai pm cu ceea ce te intereseaza

Comment

• ma te saluta`i azi pe la fundeni pe acolo ,eram cu mcv ala rosu , nu ai observat.

Comment

• Tu erai?? Am observat mcv-ul rosu claxonand
                Bafta multa,cata

Comment

• te am vazut azi pe la piata resita, atrage atentia pisica ta. te salut

Comment

• ...si o sa ma mai vezi in zona aia . Data viitoare fa-ma atent, poate schimbam o vorba ..
                    Stima !!

Comment

• te-a parat sotia mea ca mestereai la masina astazi te urmaresc din umbra....

Comment

• am remediat suportul de numar care statea cam shui. Salutari doamnei care se uita dupa....masini

Comment

• azi am implinit....55.555 km. Au fost kilometri fara probleme tehnice si imi doresc ca inca atatia sa ma tina PiSSisica. Promit ca am grija de ea, asa cum a avut ea de mine pana acuma, adica aproape 5 ani si atatia kilometri ....
                          Attached Files

Comment

• cati de 5 !!! multi km fara probleme iti doresc alaturi de PSS. sa fiti sanatosi amandoi si cu chef de drum intins !
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• ca cati mai multi fara probleme!
                              sigpic

Comment

• Bafta multa si sa inchinam un pahar (virtual) si la 555.555 Km fara probleme.
                                sigpicTransport marfa !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google