PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aha !!! o alegere inspirata. (prietenii stiu de ce !)
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Idei pentru bara
      Attached Files

Comment

• poza 1 e cea mai okpe stil clean,parerea mea!
        AdY_JmL_2015

Comment

• sorine, mai mult nu m-a dus capu` ....dar poate o idee ti-am dat..
          Attached Files
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• foto 3 postul 213. parerea mea !
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Recunosc faptul ca in ultimele zile am stresat toti expertii in photoshop, Al3x-mishu-tudor-goofyi, incercand sa gasesc cea mai buna idee pentru bara. Astept si parerile voastre acum sa ma pot decide.
              VA MULTUMESC MAESTRILOR

Comment

• maine dimineata iti trimit si ce am facut eu
                DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                sigpic

Comment

• eu raman la parerea ca un difuzor de aer integrat asa frumos in bara ar da cel mai bine

Comment

• Tot poza 3/213 e mai frumoasa si vine bine si cu bara fata !
                    sigpicTransport marfa !

Comment

• am tot adunat variante de bari....Au ramas doar 2. Care sa fie?
                      Attached Files

Comment

• eu zic ca varianta a2a ... multa bafta !
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Salut Sorin, am si eu cateva lucruri sa-ti spun, acum nu stiu daca vei tine cont de ele sau nu, te-as ruga sa n-o iei in nume de rau!
                          Bun, in poza 1 primul lucru pe care l-as face eu este sa elimin acea buza de jos. Mi se pare foarte colturoasa si inestetica. Eu as spune sa te orientezi la o terminatie mai ondulata, mai calma, poate chiar sa se termine normal ca si o bara stock.

Poza 2, eu unul as umple acel locas la dimensiunile numarului, poate as lasa o adancitura de vreo 3-4 mm in care sa intre numarul astfel incat el sa vina la fata cu bara.
                          Cred ca ar da un aer strong asa, spre tare.

Acum, inca o data iti spun, tu faci cum vrei si iti pui in practica ideile tale. Te salut si sa ai un mare spor.
                          Attached Files
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• sorine asa e inca o varianta.... mai urmeaza inca una
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• am terminat si ultima varianta....sper sa fie de folos
                              eu zic ca asta e cea mai reusita....acum ramane sa alegi...
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Arata mult mai bine ultima varianta,dar difuzorul ar trebui sa fie la nivel cu spoilerul si facute decupaje pentru tipsuri,aripioarele difuzorului sunt bine.Locul pentru numar ar trebui lasat exact cat ocupa numarul loc,nici mai mare,nici mai mic si scos mai in afara sa vina cat mai la nivelul exterior al spoilerului,sa nu fie bagat prea in interior. Oricum este mult mai placut ochiului decat variantele anterioare.Acum sa vedem ce zice si Sorin.
                                Last edited by dan.moraru; 12 April 2011, 13:34.
                                sigpic
                                https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                                http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google