PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• clar ultima varianta arata cel mai bine

Comment

• Votez si eu pentru ultima varianta (pstul nr.225)
      Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• si eu as zice tot ultima varianta
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Votez si eu pentru ultima varianta

Comment

• pareri??
            Attached Files

Comment

• Deja ati ajuns la o bara stock cu difuzor integrat.

Comment

• deja am umplut cateva pagini cu idei de bari si ar trebui sa ma decid, desi vestea proasta e ca se mai prelungeste putin intrarea in operatie, din cauza ca ...fiindca nu e loc la programari.
                Am citit sfaturile voastre, ideile voastre; toate au fost constructive si va multumesc pentru asta. Cea cu difuzor era super tare, insa se vedea asa pentru ca se mutasera evacuarea. Ati vazut cum arata difuzorul pe tipsurile existente. Numarul nu-l pot trage la nivel, pentru ca nu as mai avea unde lega lampa.
                Decizia finala ramane asta :
                Attached Files

Comment

• Pai arata bine. Astept sa o vad materializata.

Comment

• Sorin, nu pune plasa. Deci o sa se vada foooarte aiurea. In loc de plas aia pui difuzorul ca in poza de mai sus. Faci bara cat mai clean si lasi pe mijloc locasul doar cat e numarul. Cred ca ar fi mai de efect.

nu ma pricep in photoshop sa-ti arat, dar eu asta as face.

PS: cei care au pus difuzorul nu stiu daca au pastrat pozitiile tobelor
                    sigpic

Comment

• eu tot pe ultima varianta, cu difuzoru as merge....

Comment

• Cum sa mergi pe bara cu difuzor ,daca in fata are plasa ? Ar trebui sa adopti o varianta care sa se "pupe" si cu restul masinii !
                        E parerea mea proprietarul face cum crede !
                        sigpicTransport marfa !

Comment

• bravo sorine, imi place ce vad aici, te-ai apucat serios de treaba ! ! Si la sfarsit sigur o sa fi multumit orice varianta vei alege si vei primi laudele meritate pentru ca sigur va fi inca un UNICAT ! ! ! ! ! ! Respect !!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• sorin f frumoasa masina ai !La cati bani si timp si nervi ..etc... ai investit in ea ...o iesit frumoasa .... Ma scuzi daca imi dau si eu cu parerea ....dar sincer la cat de frumoasa e in partea din fata ....spatele lasa de dorit ...ii prea masiv...prea patratos si lipsit de linii .........din kitu acela de la pilot ...bara spate ii cea mai infecta parerea mea ....

poate integrat un eleron zender ...si mai modificat un pic bara ! cine stie !!
                            Ma ierti daca te-am ofensat cumva ....
                            Pana la urma tu stii ce faci !!
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
                              Pai arata bine. Astept sa o vad materializata.
                              si eu astept asta....

Originally posted by iamagi View Post
                              Sorin, nu pune plasa. Deci o sa se vada foooarte aiurea. In loc de plas aia pui difuzorul ca in poza de mai sus. Faci bara cat mai clean si lasi pe mijloc locasul doar cat e numarul. Cred ca ar fi mai de efect.

nu ma pricep in photoshop sa-ti arat, dar eu asta as face.

PS: cei care au pus difuzorul nu stiu daca au pastrat pozitiile tobelor
                              Gicule, plasa aia are rostul ei, asa ca......
                              Originally posted by grutzz View Post
                              eu tot pe ultima varianta, cu difuzoru as merge....
                              te referi la poza cu tipsurile "virtualE" ? si mie-mi place, dar nu e realitate...

Originally posted by mary.bia66 View Post
                              Cum sa mergi pe bara cu difuzor ,daca in fata are plasa ? Ar trebui sa adopti o varianta care sa se "pupe" si cu restul masinii !
                              E parerea mea proprietarul face cum crede !
                              argumentele de care aveam nevoie. Multumesc

Originally posted by B-64-MVP View Post
                              bravo sorine, imi place ce vad aici, te-ai apucat serios de treaba ! ! Si la sfarsit sigur o sa fi multumit orice varianta vei alege si vei primi laudele meritate pentru ca sigur va fi inca un UNICAT ! ! ! ! ! ! Respect !!!
                              Victoras, fiecare e unicat in ceea ce face aftermarket. Ai uitat ca esti castigatorul celor mai frumoase jante? pe 2010, ca anul asta.....

Originally posted by TM80MAT View Post
                              sorin f frumoasa masina ai !La cati bani si timp si nervi ..etc... ai investit in ea ...o iesit frumoasa .... Ma scuzi daca imi dau si eu cu parerea ....dar sincer la cat de frumoasa e in partea din fata ....spatele lasa de dorit ...ii prea masiv...prea patratos si lipsit de linii .........din kitu acela de la pilot ...bara spate ii cea mai infecta parerea mea ....

poate integrat un eleron zender ...si mai modificat un pic bara ! cine stie !!
                              Ma ierti daca te-am ofensat cumva ....
                              Pana la urma tu stii ce faci !!
                              Multumesc pentru urari. Bara nu mi-a placut de la inceput la kitul asta, insa....l-am luat la pachet. D-aia i-a venit randul si lui la modificat, iar parerile voastre nu ma ofenseaza, ci ma ajuta.
                              STIMA ALL !!!

Comment

• Foarte frumoasa masina! Felicitari!
                                Am observat ca te-ai hotarat in privinta culorii, dar poti arunca o privire si peste poza aceasta. E prea frumoasa culoarea. Vad zilnic o Mazda3 berlina in culoarea asta.
                                Daca as putea zice...culoarea asta iti ofera orgasm vizual la lumina soarelui!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google