PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Verdele de care ai tu in cap merge cu un negru dasta
    Attached Files

Comment

• varianta 1
      AdY_JmL_2015

Comment

• poate iti place vreo nuanta...am pus si una albastra mai speciala
        Attached Files

Comment

• wowwww... !!! cameleonul 4 este demential...
          cat vreomie de euro o fi litrul ???
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Interesanta poza pusa de sosorynel si prima pusa de dorupopa.....insa,pana nu rezolv cu bara si aripile, nu iau nicio decizie.

Comment

• sorin, cat te-a costat eleronul?

Comment

• Originally posted by eu_blitz View Post
                sorin, cat te-a costat eleronul?

150 ron + taxele postale
                sigpic

Comment

• Adica 170 ron, prin fancurier

Comment

• si de unde l-ai comandat : eleronul ?
                    in ce culoare a venit?

Comment

• l-am luat de la @danielliviu de la Galati. Este nevosit, e un fel de plastic galbui

Comment

• verde sa fie

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                          ..inca un pas spre marea schimbare : eliminat bandouri, eliminat incuietori, eliminat semnalizari aripi, incastrat pragurile in caroserie, toate marca GHETTO TUNING . Urmeaza bara spate, evazat aripi, poate un eleron luneta si .....gata
                          Din pacate, sunt extrem de DEZAMAGIT de seriozitatea celor de la ghetto. De o luna de zile ma amageste ca "saptamana viitoare" se apuca de bara si evazari. Am tot asteptat un telefon pentru a fi programat ,insa nu am avut loc de masinile prietenilor care tot apareau pe parcurs. Stau de o luna cu speranta ca proiectul meu verde line se va realiza,insa...degeaba te pricepi la tuning daca nu-ti respecti clientul.
                          Stie cineva alta firma de tuning in Bucuresti, pentru modificat bara si evazari aripi? Vreau profesionalism.

P.s. Sper ca sunt singurul dezamagit de seriozitatea acestei firme,asa ca va rog sa va abtineti de la comentariile pro-ghetto. Nu am facut decat sa explic de ce proiectul se amana

Comment

• si eu ma gandeam sa fac un bad boy la ei, dar ma reprofilez pe lupe cred , u ti-ai modificat bandourile cu chit de fibra sau cu fibra de la ghetto?

Comment

• cei de la ghetto banuiesc ca au o firma inregistrata... ar trebui avertizati ca exista persoane care se ocupa de cei ca dansii... si din momentul in care intra pe usa pleaca cu amenda de la 2-3.000 ron
                              daca ei nu sunt seriosi de ce ar fi clientii seriosi?

Comment

• Razvan, am vorbit acum cu MihaitaMCV si mi-a recomandat baietii de la CusomGarage. Am vb cu ei,maine dimineata merg sa discutam.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google