Verdele de care ai tu in cap merge cu un negru dasta
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by sorin_pss View Post..inca un pas spre marea schimbare : eliminat bandouri, eliminat incuietori, eliminat semnalizari aripi, incastrat pragurile in caroserie, toate marca GHETTO TUNING . Urmeaza bara spate, evazat aripi, poate un eleron luneta si .....gata
Stie cineva alta firma de tuning in Bucuresti, pentru modificat bara si evazari aripi? Vreau profesionalism.
P.s. Sper ca sunt singurul dezamagit de seriozitatea acestei firme,asa ca va rog sa va abtineti de la comentariile pro-ghetto. Nu am facut decat sa explic de ce proiectul se amana
Comment
-
si eu ma gandeam sa fac un bad boy la ei, dar ma reprofilez pe lupe cred , u ti-ai modificat bandourile cu chit de fibra sau cu fibra de la ghetto?
Comment
-
cei de la ghetto banuiesc ca au o firma inregistrata... ar trebui avertizati ca exista persoane care se ocupa de cei ca dansii... si din momentul in care intra pe usa pleaca cu amenda de la 2-3.000 ron
daca ei nu sunt seriosi de ce ar fi clientii seriosi?Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment