PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a iesit frumos...felicitari!!!
    eleronul luneta nu l-ai montat?? bafta!!

Comment

• Bad news: ai facut o mare prostie ca ai lipit tipsurile de bara (sper sa nu fie totusi asa). O sa-ti bata in bara si o sa vrei sa-ti pui bara stock crede-ma, asa am facut si eu
      sigpic

Comment

• sorine dar suportul de numar de pe spate il lasi ?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by kolaka View Post
          a iesit frumos...felicitari!!!
          eleronul luneta nu l-ai montat?? bafta!!
          Kolaka,eleronul luneta se va monta cand masina va intra la vopsit.

Originally posted by iamagi View Post
          Bad news: ai facut o mare prostie ca ai lipit tipsurile de bara (sper sa nu fie totusi asa). O sa-ti bata in bara si o sa vrei sa-ti pui bara stock crede-ma, asa am facut si eu
          Gicule,la finasat se vor largi gaurile.

Originally posted by Tudor View Post
          sorine dar suportul de numar de pe spate il lasi ?
          Tudor,va fi numarul cu suport,unul negru,simplu,pentru contrastul cu noua culoare

Comment

• si usor ... usor se indeplineste un vis !!!
            imi place cum a iesit. astept sa o vad vopsita.
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• frumos intradevar. spor la treaba in continuare.
              Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• Vesti bune. PiSSisica va intra sambata,pentru aproape o luna,in service,pentru marea schimbare.
                Pentru asta,am nevoie de 4roti de imprumut,pentru a se putea vopsi si jantele. Sau cumpar URGENT 4 jante de tabla,pt ca am 4cauciucuri de iarna in beci.
                Va voi tine aproape de proiect,cu poze si vesti, din timpul operatiunilor.
                DOAMNE-AJUTA si sa ne revedem cu bine peste o luna,mai frumosi,mai...verzi
                Last edited by 77sky; 18 May 2011, 21:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• iti urez multa bafta in marea inverzeala
                  DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                  sigpic

Comment

• Bafta la vopsitorie si ai vazut ca a iesit treaba buna la baieti asa cum ti-am spus.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• bafta nenea cu proiectu tare curios sunt sa vad ce iesee

Comment

• Pana la urma care este nuanta de verde aleasa?
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Sorine, nu-i frumos cu suport numar..de ce nu cauti banda dublu adeziva care rezista la nu stiu cati n forta si se vede mai frumos...
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Multumesc baieti pentru sustinere.
                            Nuanta de verde inca n-am stabilit-o, insa este ceva verde lime perlat. Locasul a fost facut pentru suport de numar. Daca nu pun suport, va arata ca deaq cu spatiu. Nu stiu, voi vedea la fata locului, poate se mai poate face ceva la finisat.
                            Inca astept sa ma ajute cineva cu 4 roti pentru a se putea apuca si de vopsitul jantelor mele

Comment

• ne-ai aratat coada (spatele) la pisica dar mustatile cand le vedem (fata)
                              From Miami 2 Ibiza
                              Voucher
                              http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• astept rezultatul final pentru a pune in practica acel calendar de care iti povesteam... dar nu te grabi. si eu vreau sa iasa totul asa cum trebuie.
                                bafta in continuare !
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google