succes in continuare sorine si la alegerea culorii dorite
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by sKyb0y View Postne-ai aratat coada (spatele) la pisica dar mustatile cand le vedem (fata)
Originally posted by razvan05 View Postastept rezultatul final pentru a pune in practica acel calendar de care iti povesteam... dar nu te grabi. si eu vreau sa iasa totul asa cum trebuie.
bafta in continuare !
Originally posted by cosmin_ruz View PostDaca ai chef sa faci un drum de Braila, iti pot imprumuta eu 4 jante de tabla pentru o perioada de timp. 2 sunt echipate cu anvelope de vara, 2 cu anvelope de iarna.
Comment
-
chiar sunt curios ce nuanta de verde ai ales.
mai era mai de mult un logan de timisoara facut verde dar un verde mai aprins si un body kit total nepotrivit.
poate mai gasesc ceva poze cu elLast edited by cristi_timidu; 26 May 2011, 15:51.
Comment
-
am trecut azi prin inspectie. PiSSisica era cam golasa. Sper ca lucrurile sa se miste bine si la 1 iulie sa fie gata. Doamne-ajuta !!!!
Comment
-
Ma abtin atat de mult sa nu ma duc zilnic ........Baietii lucreaza,s-au finisat usile, capota care avea urme de grindina,plus badboyul nefinisat si portbagajul. Dupa ce am incorporat eleronul in portbagaj,ramasese ca o denivelare,insa acum s-a uniformizat total . Mai trec la cateva zile pe acolo,insa doar de curiozitate. Prinde contur si asta e bine. Poze....cand va fi in fuler toata si pregatita de vopsit . Pana atunci.....asteptam
Comment
-
astept si eu sa vad brotacelul care va lua toate privirile pe drumurile patriei
Comment
Comment