PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• succes in continuare sorine si la alegerea culorii dorite

Comment

• Daca ai chef sa faci un drum de Braila, iti pot imprumuta eu 4 jante de tabla pentru o perioada de timp. 2 sunt echipate cu anvelope de vara, 2 cu anvelope de iarna.
      MiNnRuZ

Comment

• Originally posted by sKyb0y View Post
        ne-ai aratat coada (spatele) la pisica dar mustatile cand le vedem (fata)
        La bara fata nu voi umbla pentru ca imi place cum da

Originally posted by razvan05 View Post
        astept rezultatul final pentru a pune in practica acel calendar de care iti povesteam... dar nu te grabi. si eu vreau sa iasa totul asa cum trebuie.
        bafta in continuare !
        Razvan,sper ca la 1iulie sa fie gata. Daca faci ceva pana atunci,pune ce ti-am trimis...

Originally posted by cosmin_ruz View Post
        Daca ai chef sa faci un drum de Braila, iti pot imprumuta eu 4 jante de tabla pentru o perioada de timp. 2 sunt echipate cu anvelope de vara, 2 cu anvelope de iarna.
        Cosmin,multumesc din suflet. Sper sa gasesc 4roti in zona,daca nu, o voi pune pe sticle de lapte

Comment

• Ce se mai aude cu pissica ?????
          Cred ca se lucreza non-stop !!!!
          sigpicTransport marfa !

Comment

• chiar sunt curios ce nuanta de verde ai ales.

mai era mai de mult un logan de timisoara facut verde dar un verde mai aprins si un body kit total nepotrivit.

poate mai gasesc ceva poze cu el
            Last edited by cristi_timidu; 26 May 2011, 15:51.

Comment

• Cred ca de asta vorbesti .
              Attached Files
              sigpicTransport marfa !

Comment

• --masina e la service. Eu sunt in concediu la Sinaia si nu stiu stadiul lucrarilor.
                --culoarea aleasa este verde lamborghini cu perla galbena . Va fi ceva unicat, asta este sigur

Comment

• da despre aceea era vorba

cred ca va fi ceva asemanator si sunt chiar curios sa vad cum o asa dea
                  Attached Files

Comment

• se apropie

Comment

• am trecut azi prin inspectie. PiSSisica era cam golasa. Sper ca lucrurile sa se miste bine si la 1 iulie sa fie gata. Doamne-ajuta !!!!
                      Attached Files

Comment

• Asteptam sa reviii cu piSSicutza gata
                        Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• se pare ca se misca baietii. cred ca iti este tare dor de ea
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Ceva nou? Au mai avansat lucrarile?
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Ma abtin atat de mult sa nu ma duc zilnic ........Baietii lucreaza,s-au finisat usile, capota care avea urme de grindina,plus badboyul nefinisat si portbagajul. Dupa ce am incorporat eleronul in portbagaj,ramasese ca o denivelare,insa acum s-a uniformizat total . Mai trec la cateva zile pe acolo,insa doar de curiozitate. Prinde contur si asta e bine. Poze....cand va fi in fuler toata si pregatita de vopsit . Pana atunci.....asteptam

Comment

• astept si eu sa vad brotacelul care va lua toate privirile pe drumurile patriei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google