mai bine produsul final sa vedem , parerea mea.. sunt sgur ca va fi superba !
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tocmai m-am intors de la service. Caroseria e pregatita pentru vopsit . Tot astazi se pregatesc si jantele pentru vospit.Multumesc lui Cosmin Jok3r pentru cele 4 roti imprumutate.
Ultimele poze au fost puse pe forum , asa ca TOTI vom astepta ca PiSSisica sa iasa pe roti din service, pentru prima baie de multime si primele blitzuri ale fotografilor .
Comment
-
caroseria a fost vopsita astazi . Totul este wow, wow, wow. Asta a fost vestea buna de pe ziua de azi. Vestea proasta e ca ....litrul de vopsea este 200euro si-mi intra aproape 3,5 litri . In fine, ISI MERITA TOTI BANUTII.
Este un proiect pe care vreau sa-l duc la capat cu orice pret, chit ca nu mai beau sau fumez vreo 5 ani de-acum incolo
Comment
-
Sorin,va fi mai frumoasa decit asta?!!!!!!!!!! si aici ma refer strict la culoare
Eu stiu sigur ca va fi mult,MULT mai frumoasa decit asta.........
Aceasta poza o "arunc"aici sa mai calmam putin spiritele.......sau sa le "agitam"
Numai bine.
Ps:asteptam pozele pisicuteiAttached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
abea astept sa vad noua culoarehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Augustin - nuci pe departe nu seama. PiSSisica are perle galbene in ea, de-ti fura ochii.
Bossake - nu stiu exact ce vopsea si lac se folosesc; am sa intreb si am sa-ti spun.
Andu, Cristi, Mary-bia, Flonzn - nu vreau sa pun inca poze, pentru ca e urata asa, doar cadrul. Mai este putin pana PiSSisica va iesi pe strazi
Comment
-
Sorin,asta era sa distragem doar putin atentia.
Stiu ca atunci cind va fi gata,va fi DEMENTIALA ai asteptam pozele oficiale ca sa spun asa.
Abea astept
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
sorin, hai cu poziliiii, k ardem de nerabdare sa vedem noua PIS-ssica
Comment
Comment