PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai bine produsul final sa vedem , parerea mea.. sunt sgur ca va fi superba !
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• sa fiti convinsi ca nu o sa o vedeti vopsita pe bucati. cand va fi sa apara va aparea complet.
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• tocmai m-am intors de la service. Caroseria e pregatita pentru vopsit . Tot astazi se pregatesc si jantele pentru vospit.Multumesc lui Cosmin Jok3r pentru cele 4 roti imprumutate.
        Ultimele poze au fost puse pe forum , asa ca TOTI vom astepta ca PiSSisica sa iasa pe roti din service, pentru prima baie de multime si primele blitzuri ale fotografilor .

Comment

• Asteptam cu nerabdare sa vedem PiSSisica gata!
          sigpic
          Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• imi placea cum arata inainte.. sunt curios sa o vad acum

Comment

• caroseria a fost vopsita astazi . Totul este wow, wow, wow. Asta a fost vestea buna de pe ziua de azi. Vestea proasta e ca ....litrul de vopsea este 200euro si-mi intra aproape 3,5 litri . In fine, ISI MERITA TOTI BANUTII.
              Este un proiect pe care vreau sa-l duc la capat cu orice pret, chit ca nu mai beau sau fumez vreo 5 ani de-acum incolo

Comment

• trebuia sa o imortalizezi intr-o poza asa cum e pe PiSSisica pt a ne bucura mai mult :P

Comment

• o poza cu o bucatica din masina sa vedem cum v-a da, ma corectez sa vedem cat de belea v-a da

Comment

• wow, wow sa se bucure si ochiul nostru ....
                    sigpicTransport marfa !

Comment

• salut, ce producatori de vopsea si de lac ai folosit?
                      Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Sorin,va fi mai frumoasa decit asta?!!!!!!!!!! si aici ma refer strict la culoare
                        Eu stiu sigur ca va fi mult,MULT mai frumoasa decit asta.........
                        Aceasta poza o "arunc"aici sa mai calmam putin spiritele.......sau sa le "agitam"
                        Numai bine.
                        Ps:asteptam pozele pisicutei
                        Attached Files
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• abea astept sa vad noua culoare
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Augustin - nuci pe departe nu seama. PiSSisica are perle galbene in ea, de-ti fura ochii.
                            Bossake - nu stiu exact ce vopsea si lac se folosesc; am sa intreb si am sa-ti spun.
                            Andu, Cristi, Mary-bia, Flonzn - nu vreau sa pun inca poze, pentru ca e urata asa, doar cadrul. Mai este putin pana PiSSisica va iesi pe strazi

Comment

• Sorin,asta era sa distragem doar putin atentia.
                              Stiu ca atunci cind va fi gata,va fi DEMENTIALA ai asteptam pozele oficiale ca sa spun asa.
                              Abea astept
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

• sorin, hai cu poziliiii, k ardem de nerabdare sa vedem noua PIS-ssica
                                http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google