PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mi-as fi dorit sa nu pun poze cu stadiul actual, insa vreau reactii, de bine sau de rau, pro sau contra. Sunt super extaziat de ce a iesit, combinatia de verde cu perla galbena. Pozele nu sunt foarte concludente, insa ...nu ma pot bucura singur
    Attached Files

Comment

• A iesit piesa de culoare ..Felicitari !! O

Comment

• Asa da ! Hai sa o vedem si intreaga.

Comment

• Suuper brotacelu' ....hai cu ansamblatu..sa o vedem in mintile ei..Bft..
          AG 64 P U F

Comment

• super culoarea
            sigpic

Comment

• E suuuper culoarea...zici ca vad un Lamborghini

Comment

• mai ceva ca un lamborghini !!!
                piesa de piesa ... !!!
                super ! abia astept sa o vad montata !
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Frumoasa culoarea, bravooo Sorine!

Comment

• culoarea este 3,14ZDA ... felicitari si bafta in continuare !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Frumos lasa jantele albe ca da foarte bine.
                      https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

• Superba

Comment

• deci, super tare... Fix la verde deschis cu perla gaalbena ma gandeam cand te vedeam chitit pe verde... SUUUUPER

cum spuneam si alta data, kitul acela de multa fibra nu prea e pe gustul meu, insa asta e un amanunt de care nu trebuie sa tii seama

succes, o sa fii pimpinĀ“-ul de Sinaia.
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• woow ! arata senzational masina! chiar ii sta foarte bine. sa o stapanesti sanatos fara evenimente!

Comment

• A iesit super tare FELICITARI ! Arata foarte bine si culoarea e dementiala.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                                Recomand un verde deschis cu efecte de galben la soare, adica un fel de lamaie necoapta. Bineinteles, metalizat.
                                Originally posted by dsign View Post
                                deci, super tare... Fix la verde deschis cu perla gaalbena ma gandeam cand te vedeam chitit pe verde... SUUUUPER

cum spuneam si alta data, kitul acela de multa fibra nu prea e pe gustul meu, insa asta e un amanunt de care nu trebuie sa tii seama

succes, o sa fii pimpinĀ“-ul de Sinaia.
                                te-ai gandit foarte bine, pe la postul#244. Ai fost cel care mi-a deschis ochii spre perla galbena....si asa a iesit.

Va multumesc pentru sustinere. Stiam eu ca o sa placa. Astept cu nerabdare sa se asambleze si sa ma mandresc cu ea. Hai sa mai pun ceva poze, ca avem ce sa admiram
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google