mi-as fi dorit sa nu pun poze cu stadiul actual, insa vreau reactii, de bine sau de rau, pro sau contra. Sunt super extaziat de ce a iesit, combinatia de verde cu perla galbena. Pozele nu sunt foarte concludente, insa ...nu ma pot bucura singur
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
culoarea este 3,14ZDA ... felicitari si bafta in continuare !
Comment
-
Frumos lasa jantele albe ca da foarte bine.
Comment
-
deci, super tare... Fix la verde deschis cu perla gaalbena ma gandeam cand te vedeam chitit pe verde... SUUUUPER
cum spuneam si alta data, kitul acela de multa fibra nu prea e pe gustul meu, insa asta e un amanunt de care nu trebuie sa tii seama
succes, o sa fii pimpinĀ“-ul de Sinaia.
Comment
-
Originally posted by dsign View PostRecomand un verde deschis cu efecte de galben la soare, adica un fel de lamaie necoapta. Bineinteles, metalizat.Originally posted by dsign View Postdeci, super tare... Fix la verde deschis cu perla gaalbena ma gandeam cand te vedeam chitit pe verde... SUUUUPER
cum spuneam si alta data, kitul acela de multa fibra nu prea e pe gustul meu, insa asta e un amanunt de care nu trebuie sa tii seama
succes, o sa fii pimpinĀ“-ul de Sinaia.
Va multumesc pentru sustinere. Stiam eu ca o sa placa. Astept cu nerabdare sa se asambleze si sa ma mandresc cu ea. Hai sa mai pun ceva poze, ca avem ce sa admiram
Comment
Comment