PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A iesit super bine ,felicitariiiiiiiiiiiiiiiiii cand va fi totul montat pe ea??
    http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• sorine, vad ca te mandresti foarte mult cu actuala pisisica, si, sincer sa fiu, ai cu ce, bravo, a iesit foarte frumoasa culoarea!
      sigpic

Comment

• Pune-i lambo DOORS!!!
        Atat ii mai trebuie, e geniala!

Comment

• waaaa
          sigpic

Comment

• o piesa adevarata, bolovanii astia de la dacia nu au vazut in viata lor asa combinatii de culori cum sunt prezentate de useri pe LC, poate dupa ce o termin si eu mergem la o parada undeva

Comment

• Moama ce frumoasa e.Felicitari!Cu jantele vopsite alb va arata demential!

Comment

• Desi nu prea sunt pasionat de estetica, sincer a meritat toata asteptarea si toata investitia, te felicit pentru realizare, vad o lucrare de calitate, apreciez mai ales ca ai vopsit interiorul usilor, la chedere, multa atentie acordata detaliilor!! Acum era culmea sa dai jos si motorul ca sa vopsesti compartimentul motor, prea de tot.

Sa o vedem asamblata si sa revopsesti jantele, ar trebui sa le faci in alta culoare sau sa le faci intr-o anumita combinatie, merita ceva mai mult.

Oricum, imi place mult culoarea, daca in poze, d-apai in realitate? Nu ma asteptam sa fie asa de tare culoarea!
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• bestiala culoarea...felicitari chiar ceva foarte reusit
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• aoleo cum poate sa arate ... felicitarile mele, nu te grabi cu ansamblatul ... usor si cu grija
                    sigpic

Comment

• Prea adevarata culoarea :x Felicitari
                      AG 65 V M C

Comment

• vai ce urata e.....

nenea, nu ai exagerat cand ai spus ca faci ceva deosebit. sa vezi ce PSS verde vanez eu pe la iancului. sigur nu-l ai

Comment

• Super frumoasa culoarea!
                          sigpic
                          Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• foarte frumoasa culoarea....
                            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Felicitari Sorin
                              E superba masinuta
                              Asteptam finalul...........asamblarea si poza de final
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

• culoarea este frumoasa dar astept sa o vad intreaga

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google