PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mishule incearca jante albe cu buza verzuie

Comment

• PSS-ule mi-ai luat-o inainte...ce faci tu acum e visul meu acest verde e absolut incredibil...sa ai grija de masina si de acesta superba culoare ... felicitari...tot respectul!!

Comment

• primul model de jante (cele spitate) le mai ai?! eventual un pret..
        My ride

Comment

• Mishule, numai ce am vrut eu n-ai facut : interior verde, buza NEAGRA. Te rog

Comment

• cea mai frumoasa culoare de pe site!mult mai smechera decat multe altele.parerea mea e sa i faci si clantele si oglinzile verzi nu negre...ar fi ca nuca n perete.bft!
            AdY_JmL_2015

Comment

• Adi, trebuie si un contrast, asa ca, pe langa geamurile fumurii, stripperele de pe usi si anvelopele, vor fi negre si oglinzile, manerele si buza jantelor. O sa vedeti ca o sa iasa frumos.
              Nu e cea mai frumoasa culoare de pe site, ci e ceva personalizat, asa cum si KYSul, CRI de VL, mai nou si Matteo, au ales culori deosebite.

Comment

• UAU!!!!
                A iesit superb Felicitari!!
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Si celelalte sunt frumose ,dar asta parca cand o vezi asa verde ,faci WOW Arata foarte si bine si cu jantele verzi si cu buza neagra o sa dea foarte bine.
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• nu prea-mi place nici o varianta
                    la aia cu interioru verde si buza neagra...face janta sa para foarte mica combinatia asta ar merge pe jante mari gen 18".. da e o chestiune de gusturi
                    Attached Files

Comment

• postul401 foto 3
                      parca asta m-ar incanta si pe mine
                      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Parerea mea e sa faci interiorul negru si buza verde
                        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• eu personal zic sa pastrezi culoarea actuala si pe viitor sa incerci sa le schimbi

Comment

• Si eu zic sa le lasi albe...
                            sigpic

Comment

• acum am vazut si eu cum a iesit, super dementiala, felicitari Sorine, merita toata investitia

Comment

• mda tu stii gusturile nu se discutadin toate enumerate de tine mai sus ca si culoare a ta ma coafeaza cel mai multoricum a iesit ceva beetooneu zic ca jantele verzi cu buza neagra dau cel mai bine.bft!
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google