culoarea este fantastica fara nici o indoiala dar in acelasi timp este o culoare care de obicei se regaseste pe masini sportive si astept sa vad cum da toata masina echipata
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by sorin_pss View PostMishule, numai ce am vrut eu n-ai facut : interior verde, buza NEAGRA. Te rog
Negrul de pe buza jantei , continuat de negrul de pe anvelopa,le vor face sa para mai micisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
vad ca multi ma indruma sa le fac ALBE complet, asa cum sunt acum. Ma ajuta un moderator cu un sondaj, cu 2 variante : a) jante albe b) interior verde, buza neagra ???. Vreau sa le nimeresc din prima; nu cred ca-mi mai permit curand sa le revopsesc....
Multumesc
Comment
-
Interior alb si marginea verde, e cel mai bine.
Comment
-
interior verde si buza polish e cel mai bine.merge si interior negru si buza verde pt ca vei pastra culorile insa ti se va lua repede de combinatia asta.albu nu are ce cauta ,nu are legatura cu nimic mai ales ca vrei doar negru si verde pe exterior.erte doar o parere .multa bafta si sa o stapanesti sanatos.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
Nenea Sorine, incearca cel mai bine interiorul jantelor negru si buza verde, pentru ca altfel vei avea 3 culori: masina verde, geamuri negre, si roti alb cu verde si cu negru...
Asta este sfatul meu
Masina arata senzational, FELICITARI !Multi imi spun ca sunt nebun...
Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...
Comment
-
am inceput cu alegerea culorii : ori verde ori bleu
am continuat cu n-spe modele de bara spate
am ajuns la culoarea jantelor...
Ati reusit iar sa ma intoarceti . Nu-mi place deloc ideea cu buza polishata, asa ca vor fi vopsite : spitele negre si restul verde, adica buza exterioara cat si partea cealalta dinauntru
Comment
Comment