PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu in afara de albe complet nici nu m-as gandi la altceva . Ai grija de masinuta culoarea e superba si e mare pacat sa o incarci aiurea.
    Felicitari tie pt culoarea aleasa cat si pentru vopsitor. Nu e tocmai usor o astfel de nuanta, stiu pe cineva care a avut mari batai de cap cu o octavia cand a vopsit-o portocaliul ala de pe focus ST.
    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Cred ca e cea mai buna alegere cu interiorul negru si buza verde
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• o alegere inspirata in final !
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• ma bucur ca a ramas ca mine. eu sper ca o sa arate superb..

Comment

• cea mai buna alegere, sa vedem rezultatul final
            "PH-66-SIX"
            Dacia Golan 1.4

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
              ma bucur ca a ramas ca mine. eu sper ca o sa arate superb..
              de parca ai fi hotarat tu )
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Razvanei , nici macar eu n-am hotarat

Comment

• frumos ai iesit pssica so vedem la intalnire mai repede
                  vopsitorie preturi bune

Comment

• nu o sa ti para rau de alegerea facuta la jante,asteptam o sedinta foto cu rezultatul final,bafta...

Comment

• e mai bine decat alb

Comment

• Sorine ... ce sa zic , nu am ce sa zic ..a iesit foarte , foarte bine ...se cunoaste ca este facuta profi ...
                        Despre jante , o singura culoare imi vine in minte cand vad acest verde ...ALB Mat

link

link

... pana la urma este decizia ta ! Abia astept sa vad rezultatul final !
                        Last edited by cos_min_i; 20 June 2011, 12:33.

Comment

• Sorine ... ce sa zic , nu am ce sa zic ..a iesit foarte , foarte bine ...se cunoaste ca este facuta profi ...
                          Despre jante , o singura culoare imi vine in minte cand vad acest verde ...ALB Mat

link

link

... pana la urma este decizia ta ! Abia astept sa vad rezultatul final !
                          in combinatia de culori de pe ford da insa aici e vb de exterior negru cu verde....e masina omului si face ce vrea insa cine vrea sa il ajute tre sa gandeasca la combinatia de culori de pe masina,adica negru cu verde.cum am mai spus depinde de cum pastreaza exteriorul.daca ar avea faruri crom si lampi crom atunci ar merge buza polish si miez verde.daca lampile si farurile sunt fumurii ,geamurile de asemenea jantele merg miez negru buza verde.chiar nu vad rostu la alb .in fine,nu e masina mea sorin stie ce are de facut.daca deranjeaza parerea ..scuze
                          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• fara cuvinte culoarea ,dar astept ca masina sa fie finalizata...bafta domnu!
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• sorinache imi place tare mult cum a iesit supeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr culoare BRAVOS

Comment

• pana iesim pe strazi, ne-am tras semnale cu led, gratie expertului in leduri, Dragos dragman . Sa vezi ce sta PiSSisica pe avarii
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google