PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• inca putine poze...si ca sa recapitulam,la faruri s-au facut urmatoarele operatiuni:-polish
    -inlocuit papuci
    -montat placute cu leduri pe semnale
    -restaurat capacele de cauciuc din spatele becurilor
    -siliconat
    Ai niste faruri pe cinste acum Sorine!sa le luminezi cu placere!
    P.S.-degeaba o vopseai daca nu puneai 1 led acolo in faruri...
    Attached Files
    sigpic

Comment

• te-ai infectat si tu cu leduri din cauza lu dragman ;))... ca multi atii defapt... frumoase faruri
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Ca tu saracu de tine...nici nu stii ce e aia led...
        sigpic

Comment

• Deci trebuie sa-mi dai o sampanie pentru ideea de culoare...

Mor dupa ea!

Mai era si combinatia ailalta, de Lotus: galben cu perla verde... Yummy!
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• super farurile. astept sa le vad pe masina
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• se lucreaza de zor la PiSSisica; au fost vopsite capota si 2 usi, restul intra la vopsit maine...Pozele nu sunt atat de clare, pt ca sunt facute in hala si nu era luminozitate
              Attached Files

Comment

• din ce in ce mai bine ! parca nu mai am eu rabdare sa o vad montata !

Comment

• de ce nu ai vopsit si piesa incercuita de mine, stiu ca nu e vizibila la exterior, dar, doar asa, sa nu mai ramana urmele vechii culori
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• pe piesa respectiva ar mai fi intrat cam 30 ml vopsea. adica 60 euro. ar fi fost bani aruncati pe fereastra. si nici interiorul motorului nu este vopsit. tocmai pentru reducerea costurilor

Comment

• bine punctat Razvan. Nu avea rost sa se risipeasca cateva grame de vopsea pentru ceva ce nu se vede. Nici la blocul motor si nici in portbagaj nu s-a vopsit, decat ramele

Comment

• cand o sa fie gata 100%?
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• arata asa sport ca trebuie sa pui si motor calumea....

Comment

• vreti prea multe... si motor si vopsea..ah cat imi place culoarea asta... o ador pur si simplu

Comment

• Trebuie si un motoras mai potent care sa puna in miscare rotitele.Cu 1.4 MPI nu prea o sa sara de suta.
                              real power..... diesel power by

Comment

• da... asa e... dar la asa masinuta... Cum spune si Grasu:"Adu-o incet ca graba strica orice efect".Poate pe viitor cine stie... O vedem ca face liniute cu vreun Lambo!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google