PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut Sorin.

Vad ca esti pe ultima suta de metri.............Felicitari si asteptam varianta finala.........si MULTE.MULTE poze
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• Nu-mi gasesc cuvintele......Singurul lucru pe care-l pot spune despre PiSSica este ca e SUPERBA Te felicit pentru munca depusa
      sigpic

Comment

• pana acum este totul ca la carte ,jantele ai ales culoarea potrivita ...Bravo
        Ultima aroganta pentru felul in care arata stii care ar fi ?

Comment

• frumoasa rau a iesit culoarea, chiar imi place
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Cand vii cu ea prin ploiesti la intalnirile logan sa zici. Ca sunt sigur ca toti vor sa o vada . Felicitari.

Comment

• place mie ce se contureaza... pana pe 10 nu ar mai fi asa de mult si o sa o vedem pe strazi.
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Foarte frumos,incerca sa inegresiti si putin stopurile,ar da foarte bine
                http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Felicitari Sorin, ai avut inspiratie in alegerea culorii.

Initial, cand ai spus ca va fi verde, eram 90% ca nu o sa fie pe gustul meu, deoarece Logan + culoarea verde nu m'a atras niciodata, insa ai reusit sa faci o alegere exceptionala.

Nu pot decat sa'ti urez succes in continuare, si, ca fiecaruia de aici mi'ar place sa o vad live.

Te salut!
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Poate ajungi odata pe la Satu Mare sa vedem si noi PiSSica dupa ce e gata
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Doamne ce belea eeeeeee

Comment

• sorine ti-am zis si pe mess, arata superb ! dar toate ca toate, sa nu te "prind" cu suport de numar de inmatriculare
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Asta nu e verdele de pe ford focus ala cel mai TARE de la ei?
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• nope ! este o culoare unicat.
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• wow ... asa ceva nu vezi in fiecare zi ... felicitari pentru tot sorine !!! ai o masina de nota 10+
                              sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Originally posted by maestrupiersic View Post
                                cea mai frumoasa masina pe care am vazut-o vreodata. Felicitari!!!
                                ...si inca n-ai vazut nimic Multumesc
                                Originally posted by icstrem_no1 View Post
                                wow!e pur si simplu genialabuza jantelor ramane verde?ti ai luat si alte stopuri?foarte frumoasa lucrarea baietilor,bv!dupa ce termini cand o scoti din servis poate ne dezvalui si noua o sumacam cat te a dus tot tuningu asta...sa nu murim curiosip.s.ai garaj ceva unde s o tii?
                                din pacate, nu am garaj; oricine o poate vedea in Iancului. Si da, stiu cat face 4X4, asa ca nu vreau sa vad matematica pe masina
                                Originally posted by Augustin-Yng View Post
                                Salut Sorin.

Vad ca esti pe ultima suta de metri.............Felicitari si asteptam varianta finala.........si MULTE.MULTE poze
                                Numai bine.
                                Multumesc Augustin. Vor fi multe poze, mai ales puse de paparazzi de pe forum
                                Originally posted by alexgrasu View Post
                                Nu-mi gasesc cuvintele......Singurul lucru pe care-l pot spune despre PiSSica este ca e SUPERBA Te felicit pentru munca depusa
                                stai sa caut in dictionar sinonime pentru SUPERBA . Multumesc mult
                                Originally posted by cos_min_i View Post
                                pana acum este totul ca la carte ,jantele ai ales culoarea potrivita ...Bravo
                                Ultima aroganta pentru felul in care arata stii care ar fi ?
                                sunt multe arogante la care ma gandesc, asa ca te las pe tine sa detaliezi . Multumesc
                                Originally posted by ten View Post
                                frumoasa rau a iesit culoarea, chiar imi place
                                o culoare unicat, cu multa perla in ea
                                Originally posted by andrei.n View Post
                                Cand vii cu ea prin ploiesti la intalnirile logan sa zici. Ca sunt sigur ca toti vor sa o vada . Felicitari.
                                Cat de curand voi ajunge la intalnirile saptamanale de la Ploiesti, de duminica. Urmareste topicul
                                Originally posted by razvan05 View Post
                                place mie ce se contureaza... pana pe 10 nu ar mai fi asa de mult si o sa o vedem pe strazi.
                                Pana pe 10 mai e o vesnicie
                                Originally posted by Mariusrs View Post
                                Foarte frumos,incerca sa inegresiti si putin stopurile,ar da foarte bine
                                Stai sa vad forma finala si daca va fi nevoie, voi afuma putin stoapele
                                Originally posted by Niki B View Post
                                Felicitari Sorin, ai avut inspiratie in alegerea culorii.

Initial, cand ai spus ca va fi verde, eram 90% ca nu o sa fie pe gustul meu, deoarece Logan + culoarea verde nu m'a atras niciodata, insa ai reusit sa faci o alegere exceptionala.

Nu pot decat sa'ti urez succes in continuare, si, ca fiecaruia de aici mi'ar place sa o vad live.

Te salut!
                                Sper sa o poti vedea la Polivalenta live
                                Originally posted by Logan 4 ever View Post
                                Poate ajungi odata pe la Satu Mare sa vedem si noi PiSSica dupa ce e gata
                                La ce drumuri avem, nu cred ca voi ajunge la Satu Mare decat pe platforma . Poate ne vedem pe la alte intalniri regionale sau nationale
                                Originally posted by florinneny View Post
                                Doamne ce belea eeeeeee
                                e pa sistem
                                Originally posted by Tudor View Post
                                sorine ti-am zis si pe mess, arata superb ! dar toate ca toate, sa nu te "prind" cu suport de numar de inmatriculare
                                hai ca am renuntat la suportul de numar de pe spate
                                Originally posted by 89.MIR View Post
                                Asta nu e verdele de pe ford focus ala cel mai TARE de la ei?
                                este verde lamborghini cu perla galbena, cea mai tare culoare de pe logan
                                Originally posted by felye View Post
                                wow ... asa ceva nu vezi in fiecare zi ... felicitari pentru tot sorine !!! ai o masina de nota 10+
                                Multumesc mult pentru toate laudele. Astept si critici dupa ce veti vedea masina live, pentru ca nu poate fi perfecta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google