PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cea mai frumoasa de pe my ride
    sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Imi place hai la ploiesti cu ea sa vina laploiesti cand o iei din service
      vopsitorie preturi bune

Comment

• Pana acum imi place cum arata abia astept sa o vad asamblata toata si live.

Felicitari.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• aroganta la stilul in care arata ar fi alta motorizare... daca vrei stiu ca poti ...

Comment

• Angelurile raman, sau treci la lupe? Ar fi frumos, zic eu, lupe si farul verde
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Cu jantele negre nu faci altceva decat sa acoperi spectacolul... Este un fenomen pe care nu l-am inteles niciodata, jantele ordinare de tabla sunt negre, de ce mi-as dori o janta spectacol, de 9j, vopsita in negru? Offff!
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• colegii te stiu full de bani... asa ca hai schimba si motorul !
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• pana acum e senzationala un singur lucru nu as fi de acord cu tine , jantele le-as face alta culoare(un galben cum avea robert sgm)

Comment

• sa o iau pe rand, din nou

Originally posted by verginio View Post
                    cea mai frumoasa de pe my ride
                    fiecare masina are frumusetea ei. Multumesc mult pentru parerea ta

Originally posted by sli_waz View Post
                    Imi place hai la ploiesti cu ea sa vina laploiesti cand o iei din service
                    Ati reparat strazile in timp ce PiSSisica a stat in service?? Vine baiatu` si la PLoiesti.

Originally posted by B-53-SDP View Post
                    Pana acum imi place cum arata abia astept sa o vad asamblata toata si live.

Felicitari.
                    Masina e asamblata 80%, asa ca mai e putin pana o vei vedea live

Originally posted by cos_min_i View Post
                    aroganta la stilul in care arata ar fi alta motorizare... daca vrei stiu ca poti ...
                    ar fi o idee, insa as avea probleme in a alege categoria unde sa particip la concursuri

Originally posted by Logan 4 ever View Post
                    Angelurile raman, sau treci la lupe? Ar fi frumos, zic eu, lupe si farul verde
                    Momentan ma opresc aici. Am schimbat doar semnalele acum, in faza asta

Originally posted by dsign View Post
                    Cu jantele negre nu faci altceva decat sa acoperi spectacolul... Este un fenomen pe care nu l-am inteles niciodata, jantele ordinare de tabla sunt negre, de ce mi-as dori o janta spectacol, de 9j, vopsita in negru? Offff!
                    Ai mare dreptate, dar lasa-ma sa-i fac inca o placere sotiei cu combinatia asta . Le julesc in curand si va trebui sa le schimb

Originally posted by razvan05 View Post
                    colegii te stiu full de bani... asa ca hai schimba si motorul !
                    promit ca dupa ce se va popula pensiunea New Aosta Garden de la Sinaia si va produce bani, voi schimba si motorul si culoarea

Originally posted by MirCip View Post
                    pana acum e senzationala un singur lucru nu as fi de acord cu tine , jantele le-as face alta culoare(un galben cum avea robert sgm)
                    Am vrut doar 2 culori in combinatie, de aceea am ales verde cu negru. Stai sa le vezi pe masina

Comment

• lasa concursurile... asa pentru tine..un 2.0 ar fi de ajuns

Comment

• un F7r de preferat ... turbat deja

p.s: felicitari de masina, imi place ceea ce vad pana acum!
                        sigpic

Comment

• F4RT? Piesaaa de vis...

Hai cu Lego odata. Imi place mult cum a iesit!
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• deja ar fi crima daca ramane 1.4 macar pot si eu sa fac pe cineva la liniute

Comment

• sunt praf strazile pss ca astia dupa ce le asfalteaza le sparg
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• lasa ca il duce baiatu pe strazi ca-n palama. doar ca acum au inceput sa darame la "Sala Sporturilor" ) )
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google