cea mai frumoasa de pe my ride
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cu jantele negre nu faci altceva decat sa acoperi spectacolul... Este un fenomen pe care nu l-am inteles niciodata, jantele ordinare de tabla sunt negre, de ce mi-as dori o janta spectacol, de 9j, vopsita in negru? Offff!
Comment
-
sa o iau pe rand, din nou
Originally posted by verginio View Postcea mai frumoasa de pe my ride
Originally posted by sli_waz View PostImi place hai la ploiesti cu ea sa vina laploiesti cand o iei din service
Originally posted by B-53-SDP View PostPana acum imi place cum arata abia astept sa o vad asamblata toata si live.
Felicitari.
Originally posted by cos_min_i View Postaroganta la stilul in care arata ar fi alta motorizare... daca vrei stiu ca poti ...
Originally posted by Logan 4 ever View PostAngelurile raman, sau treci la lupe? Ar fi frumos, zic eu, lupe si farul verde
Originally posted by dsign View PostCu jantele negre nu faci altceva decat sa acoperi spectacolul... Este un fenomen pe care nu l-am inteles niciodata, jantele ordinare de tabla sunt negre, de ce mi-as dori o janta spectacol, de 9j, vopsita in negru? Offff!
Originally posted by razvan05 View Postcolegii te stiu full de bani... asa ca hai schimba si motorul !
Originally posted by MirCip View Postpana acum e senzationala un singur lucru nu as fi de acord cu tine , jantele le-as face alta culoare(un galben cum avea robert sgm)
Comment
-
F4RT? Piesaaa de vis...
Hai cu Lego odata. Imi place mult cum a iesit!
Comment
Comment